My Jolie Candle: Lumânările parfumate și bijuterii in argint cu pietre Swarovski

Ești în căutarea unui cadou pentru mama, pentru o mătușă, pentru o prietenă și nu știi ce să alegi? Iată că articolul de azi vă poate inspira și în alegerea unui cadou superb. Un cadou parfumat, luminos, dar și cu o frumoasă surpriză în interior: este vorba de lumânările parfumate cu o bijuterie în argint și pietre Swarovski, marca My Jolie Canle

Și de această data vorbim de un brand franțuzesc, care de curând s-a lansat pe piață italiană și a cucerit cu ideea sa invovatoare de produs „lumânare-bijuterie”. Deci, practic, ai două produse la un preț de unul, plus emoția pe care o crează în momentul în care primești un astfel de produs cadou.

Cum puteți vedea din poze, lumânarea are un format de amabalaj foarte frumos și elegant, fiind un produs foarte delicat și cu mult stil. Ceea ce nu pot să va fac să simțiți este parfumul, un parfum foarte aromatic și puternic, care îți va parfuma întreagă casă și esența se va simți încă mult timp  dapă ce  lumânarea va fi  stinsă.

Merci Handy, detergenții de mâini și Puterea Florilor

Pe lângă ambalaj, parfum, lumânările My Jolie Candle sunt considerate o bijuterie pe bună dreptate, pentru că în interiorul ei puteți descoperi  o adevărată bijuterie în argint și cu cristale Swarovski®.

Dacă ești norocoasă, poți descoperi în această lumînare o bijuterie chiar în aur alb, bătută cu diamante autentice, ce poate avea o valoare între 250 și 1000 euro. E superb nu?

Lumanările My Jolie Candle au  330 de grame și sunt turnate într-un pahar de sticlă lăcuit. Ce este superb că  paharele pot fi folosite și după ce lumânarea s-a consumat.

Inel, brățară, lănțișor sau un inele….. Pe siteul www.myjoliecandle.com puteți găsi o gamă destul de largă de parfumuri și tipul de bijuteriecare ți-ai dori  să le descoperi în interior, doar că bijuteria nu o puteți vedea până la arderea lumânării. De exemplu alegeți lumânarea cu inel, pe site aveți o mostră de inele care sunt ascunse în interiorul acestor candele ce dețin inele, doar că nu puteți ști cum va arată inelul găsit în lumânarea voastră.  În cazul inelelor există doar opțiunea de a  alege doar mărimea lor.

Lumânările sunt ambalate într-o cutie  cu o deschidere în formă de floare ce te cucerește imediat.

Ceara din care este realizată lumânarea 100% vegetală. Fitilul este din bumbac  ceea ce asigură non-toxicitate și o arderea mai bună, pentru cca 70 de ore.

Până în prezent eu am avut trei lumânări marca My Jolie Candle și vă garantez că mereu este o emoție când curierul îmi aduce această lumânare, chiar dacă știu tipul de bijuterie pe care am ales-o,  continui să fiu emoționată până descopăr și cum arată acea bijuterie.

LUMÂNAREA-INEL | Bergamotto

Este prima lumânare pe care am primit-o și a fost cea mai frumoasă surpriză….Parfumul dulciu al acestui fruct te face sa te gândești la un „ceai britanic”. Îmi amintesc că am asteptat vreo 4 seri la rând până după miezul noptii, ca să descopăr surpriza. A fost foarte plăcut. Inelul îl puteți vedea mai jos.

Lumânarea-Inel | Cupcake Nocciole

Parfumul unei prăjituri abia scoase din cuptor…cum poți să nu te îndrăgostești de așa ceva? Această lumânare am făcut-o cadou, iar surpriza a fost imensă, de accea consider că este un cadou cu adevărat superb.

 

Lumânarea-Lănțisor | Pina ColadaT

Aceasta lumânare are o esență exotică…cine nu adoră sucul de ananas sau cocktailurile combinate cu acest fruct…Parfumul acestei lumânări te va purta cu gândul la nopțile de vară, la mare cu palmieri și un cocktail de ananas răcoritor. Mai jos puteți vedea lănțișorul meu surpriză din aceasta lumânare.

Lumânarea-cercei| Vaniglia – În așteptare…

Acum doua zile am comandat o altă lumânare cu o nouă fragranță și abia astept să o primesc. Mentionez că expedierea este foarte repede, cca 3-4 zile lucrătoare. De această dată am ales o pereche de cercei, așa pot să completez setul meu de bijuterii MY Jolie Candle. Îmi lipsește o brățară și sunt cea ma fericită. 😀

Dacă vă interesează să cumpărați aceste lumânări, le puteti cumpara si de aici….