Merci Handy- Șamponul pentru părul uscat  și șervețelele opacizante

Merci Handy scoate pe piață șampoul pentru părul uscat și șervețelele opacizante. Sunteți curioși să aflați ce reprezintă aceste noi produse?

Merci Handy, faimosul brand franțuzesc care de curând a apărut și în Italia în parfumeria Sephora, lansează luna această un  produs dedicat podoabei capilare, dar și un produs pentru îngrijirea zonei T a fetei. Haideți să descoperim despre ce este vorba.

Marca Merci Handy

Despre brandul Merci Handy am vorbit și în alte articole, folosesc mai multe produse de la ei și chiar îmi plac foarte mult aromele lor, cât și efectul lăsat în urmă aplicării.

Vă reamintesc că brandul Merci Handy apare în Franța în 2014 și are la bază o filosofie foarte interesantă: de a reinventa și a moderniza unele produse de igiena personală pe care noi le folosim zi de zi.

Primul produs lansat de acest brand a fost detergentul și gelul de mâini Merci Handy, un produs pe care cu toții îl folosim zilnic, dar pe care Merci Handy la actualizat și la făcut să arate mai plăcut și mai ușor de utilizat. Secretul acestui produs este că nu doar  dezinfectează mainele și le curată, dar le mai lasă moi și parfumate.

De atunci, brandul a obținut un succes considerabil, ceea ce a dus la integrarea liniei dedicate igienei orale: pasta de dinți și tratamentele pentru curățarea și reînprospatarea cavității bucale sunt extrem de eficiente.

Iar de această data, Merci Handy  reinventează șamponul pentru părul uscat și șervețelele opacizante.

MERCI HANDY:  LOVE IS IN THE AIR

Ați mai auzit de un șampon care să poate fi aplicat pe părul uscat? Sincer, eu nu am mai auzit sau folosit ceva asemănător până acum. Însă, Merci Handy din nou ne uimește cu noua sa invenție: un șampon care să te scape  în acele dimineți în care părul  tău nu vrea să stea la locului lui nicicum. Vi se întâmplă și vouă că chiar dacă abia  v-ați spălat pe păr, la scurt timp,  iar pare a fi murdar și lipsit de volum…Așa că în caz de urgențe aplicam gel de păr sau fixativ, doar să facem cumva să îl aducem la formă care ne dorim și să arate decent. Însă,  nu mai este și cazul șamponului uscat Merci Handy, care este disponibil și în Italia acum în trei arome foarte dulci: Flower Power, Hello Sunshine și Namaste.

Cele trei parfumuri sunt concepute, respectiv, pentru a ne face să experimentăm frumusețea unui buchet de flori, a unei vacanțe libere și a unei îmbrățișări dulci oferite de o mamă. Datorită puterii de absorbție și eliminarea a sebumului, cu acest șampon părul este imediat curățat și își căpăta voluminositatea. Prețul acestui produs este doar de 4,90 euro!

ȘERVEȚELELE OPACIZANTE-  DON’T SHINE, GLOW!

Șervețelele opace Merci Handy sunt considerate cele  mai drăgute și colorate șervețele opacizante disponibile la momentul actual pe piață, datorită ambalării.  Pentru aceste șervețele Merci Handy a păstrat aromele celor trei șamponuri pentru părul uscat. În ce privește prețul unei cutii de șervețele este de 5,90 și cuprinde 50 de bucăți, plus oglinda și buretele. Tot ce este necesar pentru a combate luciditatea din zonă T a feței!

 

#prodottooffertodaMerciHandyItaly Ciao ragazzi. Voglio presentarvi i nuovi prodotti marca @mercihandy: lo shampoo secco e la salviettina opacizzante. Questi prodotti sono ottimi per estate e per le giornate di canicola, le salviettine asciuga il sebo in eccesso e rendono la pelle uniforme mentre lo shampoo secco si utilizza sui capelli asciutti che poi vanno pettinati e tornano luminosi come dopo uno shampoo normale. Non e stupendo? Prodotti disponibili in tre versioni HELLO SUNSHINE- estratti di gelsomino FLOWER POWER-estratti di rosa NAMASTE- stratti di canapé di manilla Io adoro l aroma di FLOWER POWER Se vuoleti acquistare, li trovati in negozi Sephora oppure su https://www.mercihandy.it/collections/novita #OctolyFamily #beautybloggers #mercihandy #shampoosecco #base #beautiful #beauty #cosmetic #cosmetics #eye brows #eyeliner #eyeshadow #fashion #foundation #instamakeup #lash #lashes #lip #lips #lipstick #makeup #makeupbyme #mascara #palettes

O postare distribuită de Liudmila🌸Millavintage (@liudmila.carta) pe

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*