Un zâmbet perfect cu LOVE & Smile Detox

Merci Handy este o marcă franțuzească ce oferă în mod special două tipuri de produse: unele dedicate mânilor despre care v-am vorbit într-un articol anterior și altele dedicate igienei orale. Am avut ocazia să testez aceste produse și azi vreau să vă vorbesc despre tratamentul Smile Detox pentru albirea dinților în doar 14 zile.

Din gama acestui tratament există trei variante de arome:  Holy Mint, Berry Cool e Licor Ice. Eu am ales să încerc  Holy Mint, cu aromă de mentă. Cei care mă urmăresc pe instagram ați văzut deja că acest tratament l-am început câteva săptămâni mai devreme, iar azi vreau să vă povestesc doar rezultatul lui.

Cum se folosește Smile Detox

După cum am menționat deja, acest produs este fabricat în Franța și cuprinde 99% de ingredienți naturali: ulei de cocco, căbune vegetal activ și alte arome. Extracția de ulei a fost dovedită de peste 2000 de ani si  ajută la eliminarea bacteriilor din gură noastră care produce îngălbenirea dinților.  Smile Detox, este un produs care are scopul de a purifica gură și toate părțile sale (palatul, limba, spațiul inter-dentar) într-un mod durabil și ușor. Ingredientele sale naturale reprezintă o alternativă ideală la produsele chimice îmbunătătind aspectul dinților.

Experiența mea cu Love & Smile Detox

Smile Detox, este un foarte usor de folosit.  Trageți tot conținutul unui pliculeț în gură și clatiți cu acel conținut gura, insistând asupra gingiilor și dinților,  cam circa 10-15 minute.  După aceasta trebuie să scuipați și să clătiți gură cu apa.

Sinceră să fiu la prima încercare, nu mi-a plăcut acea senzație pe care o crează când simți în gură acel ulei-gel, dar după două-trei încercări m-am obișnuit.  Așa dar, în  acest caz vreau să  va spun să nu vă speriați și să renunțați din prima clipă.

Ce trebuie sa mai știți este că chiar de la prima curățare a dinților cu Smile Detox se simte o stare plăcută, iar cavitatea bucală foarte fresh și bine curățată.

Este suficient să flosiți un pliculeț de Smile Detox pe zi, dimineața sau seară, după spălarea dinților cu periuța și pasta de dinți, iar după 14 zile veți observa deja cum dinții sunt mai albi și mai luminoși.

Unde puteți cumpăra KIT SMILE & DETOX ȘI LA CE PREȚ

Kitul Smile & Detox Merci Handy, precum și multe alte produse ale acestui brand, pot fi achiziționate la toate parfumurile Sephora din Italia  la preț de 19,90 sau le găsiți și pe Amazon.

Cu toate acestea vă invit să aruncați o privire și pe site-ul lor oficial www.mercihandy.com.

Ce ziceți ați vrea să încercați  acest kit?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*