Merci Handy – gelurile igienizante de mâini și Puterea Florilor

 Merci Handy este un brand francez care a revoluționat conceptul de gel igienizant de mâini,transformând un produs tradițional și plictisitor,  într-un must-have colorat și la modă.

Fie că ne pornim într-o călătorie, fie că ne aflăm în mijloacele de transport, fie că stăm închiși toată ziua într-un birou, fie că suntem la școală, acasă, oriunde și oricând trebuie să avem grijă de igiena mâinilor noastre, iar undetergent antibacterial  este mereu util în poșeta noastră oricât de mică ar fi ea.

Pornind de la această idee Merci Handy, un brand ce naște în Franța, scoate pe piață o gamă nouă de detergenți dezinfectanți pentru mâini. Dacă până acum eram obișnuiți cu dezinfectanți pentru maini pe baza de alcool, colecția Merci Handy include arome florale și multe culori vesele.

PRODUSELE  DETERGENT MERCI HANDY

Gelurile dezinfectanți de mâini Merci Handy au un format mic, ideal pentru a putea fi purtat întotdeauna în gentuță, oricât de mică ar fi ea.

Merci Handy a lansat o ediție specială limitată în colaborare cu cel mai iubit brand din toate timpurile, Disney.

Create de către doi prieteni parizieni, ediția specială cuprinde cinci arome superbe care tind să satisfacă toate gusturile:

Black Vanilla, aromă intensă de vaniglie
Oh my Lemon, aromă intensă de lămâie
New Wave, aromă ce te poartă spre apa sărată a mării
Chérie Cherry, aromă dulce de cireș
Flower Power, puterea florilor

Fiecare flacon de gel este dedicat unui  personaj (Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Donald și Daisy Duck) și se caracterizează printr-o culoare diferită și un parfum diferit:

Prețul acestor geluri de mâini este de 2,90 € pentru 30 ml  și este considerat cel  mai scump  gel igienizant de pe piață la ora actuală.

Merci Handy: De ce este așa de scump și ce are special

Pe lângă faptul că este ușor de purtat în buzunar, poșetă etc, datorită dimensiunii flaconului de 30 ml, se deosebește de alte geluri igienizante datorită unor bile emoliente care ajută la hidratarea pielii. Practic, folosind acest gel, nu doar vom igieniza mâinile, dar  vom le vom și hidrata și parfuma. Un efect doi în unul, ce nu îl au alte geluri igienizante.

Pentru cei care locuiesc în orașele mari  și folosesc zilnic  transportul public, (autobuzul, tramvaiul, sau în cazul meu metropolitana din Milano),  știm cât este de important să ne spălăm regulat pe maini cu apă și săpun sau să avem în gentuță un gel de igienizare a mâinilor.

Mi se întâmplă de foarte multe ori să nu mă pot spală pe mâini, dar să vreau să mănânc ceva, așa că gelurile igienizante sunt o adevărată salvare. Majoritatea gelurilor de mâini pe care le foloseam înainte, începând cu Amuchina, lăsau un miros de alcool și detergent neplăcut  mai ales  pentru momentul în care trebuie să mănânci.

Și în același timp, pielea mâinilor se usca, devenea aspră, de aceea tot timpul purtăm cu mine și o crema hidratantă de la Nivea sau Neutrogena pentru a folosi după aplicarea gelurilor igienizante.

Un zâmbet perfect cu LOVE & Smile Detox

De când am descoperit Mercy Handy, pot spune că acest produs chiar a revoluționat lumea detergenților dezinfectanți de mâini. Sunt foarte plăcut mirositoare și  îmi place felul în care lasă mâinile moi după aplicare!

Nu doar eu le-am apreciat foarte mult, dar și fetiță mea, care acum poartă mereu în ghiozdanul de la școală și în poșetuță, câte un flacon de Merci Handy.

Sincer, aceste geluri de mâini mi-au plăcut foarte mult, începând de la faptul că sunt foarte mici și foarte ușor de purtat în gentuță, până la arome și efectul fresh lăsat pe mâini.

Compoziția gelurilor igienizante Merci Handy:

Acesta este INCI-ul :

Alcool drenat, Apa, Suc de frunze de Aloe barbadensis, Glicerină, Propilenglicol, Parfum, carbomer, Aminometil propanol, Lactoză, Celuloză microcristalină, Zaharoză, Amidon de Zea Mays, CI 77007, Tocoferil acetilat, Hidroxipropil buttodextrilceluloză, CI, metilceluloză, metilceluloză Propional, alfa izometiliononă, salicilat de benzil, citronellol, hexil cinamal, 4-hidroxi izohexil-3-ciclohexen carboxaldehidă, hidroxicitronelal, limonen, linalol.

Merci Handy: Avantaje și dezavantaje

Pe scurt, iată  avantaje și dezavantajele gelurilor de mâini Merci Handy:

  • sunt îmbogățite cu perle emoliente de vitamina E care se dizolvă în contact cu pielea hidratand și parfumand mâinle.
  • flacoanele sunt super colorate și super drăguț
  • este foarte comod de purtat mereu în buzunar sau poșetă
  • costă puțin mai scump, dar cred că își merită prețul, dacă considerăm că avem un produs gen 2in 1 (gelul dezinfectant și o crema hidratantă de mâini)

INFORMAȚII UTILE

Ediția limitată Produse Merci Handy de la  Disney este disponibil pe site-ul oficial  la prețul de 14,90 euro. Este un preț foarte bun și avantajos, dacă considerăm că prețul fiecărei sticle, vândute în mod individual, este de 2,90 €!

Merci Handy expediază în întreaga lume; costurile de transport pentru Italia încep de la 3,90 euro, dar sunt gratuite pentru comenzi de peste 30 de euro. Preferați cumpărarea direct în magazin?  Nicio problemă! Puteți găsi produsele Merci Handy  în magazinele de cosmetică Sephora!

Gelurile detergenți Merci Handy nu conțin substanțe de origine animală și nu sunt testate pe acestea.

 

Ați încercat deja produsele Merci Handy?

 

dezinfectante profesionale
igienizarea mainilor
maini fara
o gama
sapun lichid
mainilor si
dezinfectante pentru maini
spalarea mainilor
gelul dezinfectant maini
avizati de ministerul sanatatii
rapida si
fara clatire
variata de dezinfectanti
microorganismele si
atunci cand
apa si sapunul