Tendințele verii 2018: Rochia albă, nu doar la nuntă dar, în fiecare zi

Ne-am obișnuit poate cu faptul că în alb se îmracă miresele, sau pentru că albul e ceva mai delicat, așa că ne îmbrăcăm doar la sărbători speciale….Dar ce ar fi să anulăm definitiv aceste stereotipuri și să ne îmbrăcăm în rochii albe la o ieșire în oraș cu prietenii sau la o plimbare în parc,  într-o după-amiază de vară călduroasă.

Vara este sezonul culorilor…culorilor vii, în conformitate cu bucuria și apetitul de distracție, de petrecere care domnește în această perioadă. Printre propuneri din această vară din punct de vedere al modei găsim culori de diferite tipuri: roz, violet, roșu, dar să nu uităm că cu toate acestea  o ținută care nu trebuie să vă lipsească din garderobă în orice vară este : rochia albă. În special, culoarea alb este purtată vară pentru că nu atrage soarele, dar multe femei aleg să poate ținute alb vară pentru că le accentuează bronzul…și nu numai.

Trei motive importante pentru care să alegi o rochie albă vara

1.O rochie albă este elegantă pentru plajă, mai ales când este asociată cu accesorii de paie sau costume de baie colorate

2.O rochie de dantelă albă purtată vară este foarte  senzuală: poate fi ușor combinată cu accesorii din piele atât pentru a fi purtată ziua, sau adăugând accesorii pe negru crează un outfit superb pentru a fi purtat seară.

3. O rochie albă purtată vară este rochia neagră de seară pe care o alegem să o purtăm la orice eveniment: este elegantă, în special, combinată cu accesorii metalice sau aurii.

Fiecare femeie ar trebui să aibă în dulapul ei o rochie albă: totuși există atât de multe modele care uneori devine dificil să știi cum să alegi cea mai potrivită.

Pe la începutul lunii căutăm și eu o rochie albă pentru această vară, așa am descoperit Chicwish.com, un site american c care are o selecție largă de haine și accesorii pentru a satisface orice tip de stil; hainele sale sunt proaspete și pline de culoare. Mi-au plăcut la nebunie produsele lor și până la urmă am ales și eu trei ținute de la ei. Prima dintre aceste ținute este rochița din pozele de față, o rochița care mi’a plăcut din prima clipă și mai ales că era și la reducere. Am rămas surprinsă că expedierea a avut loc foarte repede, practic în 4-5 zile am primit coletul. Uneori când mă uit după haine pe magazinele online, am unele rețineri și dubii în privință anumitor produse, din cauza că nu sunt descrise bine și nu poți să știi din ce material sunt făcute.

Pe chicwich.com informațiile sunt foarte detaliate, de fapt, în „Ghidul dimensiunea“ pentru fiecare rochie este indicată  atât lungimea cât și lățimea în centimetri și, plus, ținuta poate fi văzută în poze atât purtată de un manechin, cât și de clientele acestui magazin.

Țin să mai specific că la prima achiziție pe Chicwish.com există o reducere de 10% utilizând bonul FIRST10 , iar la momentul actual puteți profită de reduceri până la 70%  pentru anumite produse.

  Ce ziceți? Vă place rochița mea albă?

ROCHIE – AICI