Lengerie intimă de Patricia Bermeo

„Cu foarte puțin, se pot face lucruri cu adevarat deosebite” spune Patricia Bermeo în discursul său din cadrul evenimentului Small Angels Fashion Show din Milano, la care am fost și eu prezentă. Și are dreptate! Nu îți trebuie prea mult când vrei să faci cu adevarat ceva, decât imaginație și inițiativă. Materialul pus la dispoziție de Tesuti Raponi a început să capete diferite forme sub imaginația stilistei Patricia Bermeo și întregului staff al asociației din care face parte: Asociația Culturală Alliance of Nations in the World.

Ideea de a realiza un show inedit i-a venit înainte de sărbători de iarnă și i-au luat cca două săptămâni să realizeze toate ținutele care pe 18 decembrie au fost prezente pe podium la Hotelul Melia din Milano.  Nopțile-scurte și zile mai lungi, dar care la sfârșit aduc o satisfacție deosebită odată cu aplauzele publicului și aprecierile invitațiilor. Show-ul a fost excepțional, datorită ținutelor, realizate minuțios cu multe detalii particulare. Ținutele de lingerie intimă de seară au fost inspirate din spectacolele Victoria’s Secrete, spectacole de zeci de mii de euro, în timp ce Patricia  a demonstrat că și cu putin, poți face mult.

În editorialul de fată, port o lingerie intimă de seară din colecția Patriciei Bermeo, o creație sofisticată pe auriu în exclusivitate pentru millavintage. Alte ținute din colecția Small Angels le puteți vedea aici.