Un look glam în 2017! Fusta colorată cu paete

Bine, bine! În sfârșit s-au terminat și sărbătorile, am intrat în noul an, cu forțe noi și idei noi de pus în aplicare.  Deci, ne-am și apucat de treabă!

Ce ne aduce anul 2017? Potrivit astrologilor, noul an,  aflat sub semnul cocoșului, nu se anunța a fi prea bun, însă, va fi așa sau nu va fi așa,  rămâne să vedem, important este să continuăm să pășim curajoase și decise spre noi expiriențe.

În ce privește moda, La Milano anul 2017 se anunță la fel de colorat și înflorat ca cel de anul trecut. Apar noi țesături și culori  în magazine, dintre care voi menționa: țesăturile de catifea, paietele, țesăturile transparente și diafane cum brocartul, de pildă; țesături cu aspect metalic.

Culorile noi ar fi: culoarea albastru benzină, fucsia și culorile fructelor: zmeură și cireașă răscoaptă sau de ce nu roz vibrant.

Culori de toamnă și despre cum se poată cardiganul

Începutul 2017 la Milano vine cu reduceri. Da, acum e momentul pentru cumpărături la prețuri avantajoase. Magazinele încep să se pregătească pentru colecțiile de primăvară.

Pe scurt cam acestea ar fi năutățile. Și millavintage.com ne pregătim pentru noi evenimente și apariții mondene în 2017.

Luni, 9 decembrie, am fost prezență la un eveniment în discotecă Old Fashion din Milano, iar în pozele de mai jos puteți vedea un nou outfit , un look glam pentru disco, în care port un body Tally Weijl, fusta CGV Moda.

Hainele cu paiete sunt foarte glam pentru o seară în discotecă, mai ales pentru a ieși în evidența. Și în acest an sunt la modă hainele cu paiete, mai ales culorile albastru închis sau verde, dar și hainele cu paiete colorate.

Eu am găsit această fustă colorată, cu figuri geometrice,  care mi-a plăcut foarte mult și pentru o seară în disco am ales un body la fel cu paiete, dar mai simplu prin faptul că este pe aceeași culoare.

O culoare nude foarte la modă.  Paietele au fost prezente pe podium la aproape toți marii creatori de modă de la fashion week din toamnă 2016.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Foto by Herlan Garcia