Plaja Is Piscadeddus: cum să ajungi acolo

Ce poate fi mai frumos decât o zi relaxanta pe o plaja precum Is Piscadeddus ?

Această frumoasă plajă sardă încântă vizitatorii cu nisipul său aurit și apele cristaline care se colorează în nuanțe de turcoaz. Este un loc în care natura și liniștea se unesc într-o simfonie perfectă.

Plaja Is Traias: o bijuterie ascunsă în Sardinia

Când am ajuns  pe această plajă, m-am simțit imediat cuprinsa de un sentiment de pace și relaxare. Sunetul valurilor care se sparg ușor pe mal creează o melodie dulce ce pare să alunge toate preocupările departe.

Descoperă Plaja Is Piscadeddus: Impresii

Am închis ochii și am respirat adânc, savurând aerul sărat care îmi umplea plămânii. În acel moment, mi-am dat seama cât de important este să ne dedicăm timp nouă înșine și să lăsăm frumusețea naturii să ne umple de bucurie și conștientizare.

Sardinia este o țară a minunilor naturale, iar plaja Is Piscadeddus este doar una dintre bijuteriile sale. Este un loc în care mintea se eliberează de griji și se deschide către frumusețea atemporală a naturii.

Insula Sant’Antioco: cele mai frumoase plaje

În astfel de momente, viața capătă un sens mai profund și ne reamintește cât de important este să avem grijă de noi înșine și de cei dragi nouă.

Așadar, dacă aveți nevoie de o pauză de la agitația vieții de zi cu zi, vă recomand să rezervați o călătorie în Sardiniei, iar daca ajungeti in sudul Sardegniei, pe plaja IS Piscaddedus veti găsi relaxare, conștientizare și libertatea de care aveți nevoie pentru a vă reîncărca energiile departe de aglomeratie.

 Plaja Is Piscadeddus: cum să ajungi acolo

Plaja Is Piscadeddus, situată în renumita localitate Villasimius, este o plajă de dimensiuni mici, dar mai puțin aglomerată fata de celelalte plaje mai cunoscute.

Plaja și marea au un fund de nisip fin și alb, care conferă mării culori și transparențe fantastice între albastru și verde smarald.

La cele două capete se găsesc mai multe stânci, iar în funcție de acțiunea mării, adesea se formează mici golfuri de nisip unde puteți sta și face baie în liniște.

Fascinează ienuperii seculari, agățați chiar în spatele dunei, între vegetația mediteraneană și stâncile granitice rotunjite, specifice zonei Villasimius.

Fără facilități, această plajă oferă golfulețe foarte retrase. Parcarea este gratuită, dar foarte mică și se umple rapid în sezonul estiv.

Prețul parcării: Parcare gratuită, dar mică, se umple rapid în sezonul de vârf.

Expunere la vânturi: Expusă tuturor vânturilor din sud, scirocco, libeccio. Marea devine agitată și puțin sigură, mai ales pentru că nu există serviciu de salvare la mare.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*