Rochie roșie tip creion: De ce și cum să purtăm rochiile roșii

Cum am scris în ultima mea postare pe INSTAGRAM  cred că roșu este culoarea care mă reprezintă cel mai bine. Îmi place foarte mult roșu, cred se potriveste foarte bine cu trăsăturile caracterului meu, cred ca roșu se potriveste foarte bine cu personalitățile puternice, cu femeile determinate, cu pasiunea și dorința de comunicare pe care o avem în noi. Spuneam… această culoare mă face să mă simt vie, să simt cum sângele trece prin vene și face să fiarbă  adrenalina și dorința de a realiza, de a construi lucruri mărețe.

Roșu-  îndepartează orice disconfort sau melancolie.

Chicwish Dress: Toamna mea cu flori și umbrele

Această rochiță roșie elegantă tip creion este de la Zara. Am primit-o cadou de Crăciun și am purtat-o de Revelion,  dar abia acum  reușesc să o public și aici. Am ales să port cu această rochie roșie o pereche de cizme lungi de culoare negre, pentru că negrul reduce din intensitatea roșului, în acest fel rochia roșie poate fi ușor de purtat ziua.

Ce să mai zic…în această perioadă, Milano începe să miroase a primavară. Și, sincer, nu mai am răbdare să se termine această iarnă.

Următoarea postare va fi despre Jessica sau despre noi două,  am câteva poze recente cu ea  și aș vrea  să vă arăt cât de mare s-a făcut. Nu ratați postările mele de pe Instagram sau pagina FACEBOOK. 

Care e culoarea ta preferată?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*