Bijuteriile statement, accesorii cu personalitate pentru femeile puternice

Există puține femei care pot rezista în fața unor bijuterii sclipitoare. Iar eu, recunosc, nu sunt una dintre acestea. Ador bijuteriile…de la cele mai ieftine, la cele mai scumpe. Și aș vrea să ridice mâna sus doar acele femei cărora nu le plac deloc bijuteriile.

Coliere, cercei, inele,brățări… nu pot să mă abțin de la nimic când intru într-un magazin de accesorii.

Știți că bijuterile au un rol foarte important în ținuta unei femei. O ținută, oricât ar fi de simplă sau banală, dacă este accesorizată corect, va da un aspect deosebit lookului tău și te va scoate din anonimat.  Dar cel mai important este că  bijuteriile îți pot pune în valoare personalitatea.  Depinde de voi cum le alegeti, iar cel mai bine e să alegeți doar acele accesorii care vă reprezintă.

În ultimii ani eu am o pasiune specială pentru bijuteriile statement,  bijuteriile opulente, extravagante. Fie că este vorba de o pereche de cercei, un colier sau o brățară, îmi place să fie cât mai apariscente și captivante. Nu zic că bijuterile simple și mai fine le exclud, doar că am observat că  un colier sau o pereche de cercei statement avantajează orice outfit, indiferent dacă este vorba de un look casual sau de o ținută elegantă de seară. Voi ce ziceți?

 

Glamorous Over The Top Statement Necklace.

Cum să porți bijuteriile statement

Te întrebi cum să porți corect bijuteriile statement încât să nu pari exagerată? Trebuie să știi că există căteva reguli importante atunci când decizi să poți acest tip de bijuterii.

1.Echilibrul.

Optează mereu pentru o singură zona de accent. De exemplu dacă alegi o pereche de cercei voluminoși, aparescenți, nu mai este cazul să folosești și un colier sau o brațară…poți opta pentru o bratară foarte fină și inelele foarte discrete. Dacă alegi un colier statement atunci optează pentru o pereche de cercei fini. Si tot asa…in cazul in care vrei atenta sa cada pe maini, alege un inele aparescente și resttul accesoriilor ceva mai discrete.

2. Încredere

Bijuteriile supradimensionate sau bijuteriile stratement sunt accesorii dedicate femeilor puternice, femeilor încrezătoare în felul cum arată, femeilor care nu le este teamă să iasă în evidență. Dacă ești o fire timidă, aceste bijuterii te pot pune în dificultatea de a te simti jenată de privirile celor din jur.

Cam acestea fiind spuse, vă invit să mă urmăriți pe cele mai importante rețele de socializare  INSTAGRAM și FACEBOOK. 

Dacă doriți îmi puteți povesti despre bijuteriile vostre preferate.  Sau ce părere aveți despre bijuteriile stratement?

MY OUTFIT

Rochie: ZARA

Colier:  HAPPINESSBOUTIQUE 

Comments

comments

Total
9
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*