Vrei să-ți cumperi mașină în Milano? Iată ce ar trebui să știi!

Dacă locuiți în Milano sau prin împrejurimi, deja știți cum e viața de șofer, dar și cea de pieton, care sunt avantajele și dezavantajele în a deține un autoturism într-un oraș metropolitan. Să întreții o mașina costă bani, dar și nervi pierduți în trafic în momentele-cheie ale zilei.  De cele mai multe ori este mai ușor să iei metroul sau să meri pe jos, pe scurtături, că reușești să ajungi mai repede la destinație decăt cu mașina stând în coadă sau așteptând lasemafor. Pe de altă parte, fără mașină în Milano pari a fi om pierdut, mai ales dacă locuiești într-o zonă limitrofă, unde trebuie să schimbi vreo 3-4 transporturi publice pentru a ajunge la serviciu.

Eu ador să merg cu bicicleta, chiar n-aș schimba bicicleta pe nimic în lume, deși cu ea, sunt conștientă că nu pot să ajung prea departe. Așa se întâmplă că în ultima vreme am început să mă înteresez tot mai mult de mașini.  Mă interesează o mașină la mâna a doua, draguță, să coste puțin și să meargă bine.  Cineva mi-a recomandat să mă orientez către un Audi.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Așa, din una în alta, am aflat că la Monza e Brianza se află un dealer auto: Pirola Via Campania, care are Audi second-hand foarte bune.

Mai mult decât atât, pe 20-21 mai dealer-ul auto Pirola Via Campania își deschide porțile publicului și ne invită să mergem să vedem gama lor de mașini Audi second-hand, dar și alte mărci.

Motto-ul lor este: „Alegând Audi nu înseamnă că alegi doar o mașina, dar, de asemenea, faci o alegere legată de  oameni și servicii care contribuie în mod exclusiv la nevoile clienților săi“.

Cum alegem și oferim cadoul de Crăciun

Conform site-ului lor, Pirola asigură mașini la mâna a doua fără avarii, la fiecare automobil Audi se fac 110 de controale și inspecții mecanice, garanții extinse și finanțare personalizate. Sună interesant, nu?

Pe site-ul  sunt mai multe detalii despre mașinele usate disponibile în dealerur auto. Voi ce părere aveți sau ce îmi recomandați?

Adresa:  Viale Campania 65, 20900 Monza (MB), între  l’Esselunga di San Fruttuoso și  spălătoriaauto din viale Campania.

@AudiPirola

Buzzoole

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*