Cum alegem și oferim cadoul de Crăciun

 

Diferenţa dintre un Crăciun frumos si unul de neuitat o face chiar cadoul, aveţi mare grijă cum îl alegeţi ca să nu ofensaţi pe nimeni. Chiar și pentru a cumpăra un banal cadou  sunt câteva regului de urmat pentru cine vrea sa surprindă plăcut și cu stil.

Regula Nr.1: Cumpăra cadourile din timp

Regula de bază pentru a cumpăra un cadou este să nu laşi totul pe ultimul moment. Fă o lista cu toți cei dragi, notează-ți ce cadouri ai dori să le cumperi, apoi treci la treaba. De fiecare data când mergi prin magazine și-ți sare în ochi ceva potrivit,nu ezita să cumperi, aşa reuşeşti sa eviţi o grămadă de stres dinaintea Crăciunului.

Un cadou cumpărat în grabă denotă multă neglijență, lipsă de idei, dezinteres și astfel, riscaţi să cădeţi în penibil sau să stricat ziua cuiva drag.

Regula Nr.2: Încadrează-te în aceiaşi sumă de bani

De Crăciun nu este cazul sa facem diferenţe si nici să stârnim invidie sau gelozie între rude. Aşa că, încearcă să cumperi cadouri ce intră toate cam în aceiaşi sumă de bani. Cel mai bine e să-i tratăm pe toţi în cel mai egal mod posibil.

Cadouri de Crăciun: Alege cadoul potrivit pentru familia ta

Regula Nr.3: Părinţii, primii pe listă

 

În grabă și marea nebunie dinaintea Crăciunului s-ar putea să uitam tocmai de persoanele cele mai importante, de mama și de tata. Deci, aveţi mare grijă ca i-aţi pus primii pe listă și că toate cadourile au fost cumpărate, fără să scăpaţi pe nimeni, asta dacă nu vreţi să vă treziţi cu reproşuri și supărări.

Regula Nr. 4-Nu uita de părinţii vitregi

Daca părinţii naturali sunt despărţiţi și au alți parteneri de viaţă, atunci aceştia nu trebuie daţi deoparte, astfel vom da dovadă de lipsă de educaţie.

Regula Nr. 5: Extra cadourile

De Crăciun există și extra cadouri, puțin mai costisitoare și care ne dau mai multe bătăi de cap, dar pentru care se merită efortul sau sacrificiul. Acestea ar trebui să fie darurile pentru iubit și pentru bunica.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook