Millavintage oficial la Fashion Art and More 5.0

Moda și Arta se îmbină într-un eveniment de excepție ce va avea loc în timpul săptămânii modei de la Milano (21-27 februarie) la care va fi prezentă și autoarea blogului de modă Millavintage.

Luni, 27 februarie 2017 va avea loc la Milano a V-a ediție a evenimentului de mare avengură “FASHION ART and MORE” organizat de agenția B&20 și agenția Wellness for You Fashion de Sabrina Spinelli. Evenimentul este sprijinit de Camera Națională Fashion Designer din Milano, în cadrul căruia mai mulți designeri de modă își vor prezența în exclusivitate colecțiile Tomana/Iarnă 2018 (Fall/Winter 2018).

Plus fiecare creator de modă vor protagoniștii unui Shooting live, care vor avea ocazia să îmbrace o modela cu cea mai bună ținută a lor pe tot parcursul desfășurării evenimentului. Că și în edițiile anterioare la eveniment se anunța a fi prezente personaje remarcante din lumea modei ( din Italia, dar și din străinătate),  artiști și ambasadori  străini veniți la Milano special pentru a fi prezenți la marele show. Printre oaspeții de onoare ai evenimentului va fi prezent și faimosul designer de modă Gianni Tolentino.

Organizatorii anunță o serată cu multe năutati și din lumea artei, fiind prezent și președintele Asociației Container Lab, o asociație cunoscută în Italia pentru promovarea culturii și a artei din întreagă lume, totodată va fi prezentă și artistă daneză Rea Dela Cruz cu o expoziție interesantă. Oaspeți importanți vor fi și din lumea presei: jurnaliști de modă și fashion bloggheri.

Fashion Art and More este o ocazie unică pentru ținerii stiliști de a se face cunoscuți prezentând colecțiile lor pe un podium de cca 25 metri lungime, printre candelabre în stil baroc, artă și lux. Locația evenimentului, ca și în edițiile anterioare, este prestigiosul local FIFTYFIVE 55, cel mai mare Club de Lux din Europa. (via Piero della Francesca, 55, Milano).

Dacă ești interesat/ă și dorești să asiști la această serată inedită, atunci pe 27 februarie îmbrăcăte elegant și vino la FYFTYFIVE 55.  Intrarea are costul de 12 Euro (inclus cocktails și Royals Buffet).

 

Programa evenimentului:

18.00-intrarea pentru oaspeti

18.30- Shooting Live

19.30-ROYAL BUFFET

20.30-prezentările de modă

Pentru mai multe informații puteți apela la: 
Sabrina Spinelli (Business Owner Wellness for You Fashion) :
info@wellnessxyou.it phone: 3387975351
Enrico Colombo (Holder Agenzia Eventi B&20 Group) :
info@bieventigroup.com phone: 3384894993 www.bieventigroup.com
Paolo Distaso (Holder Agenzia Eventi B&20 Group):
info@bieventigroup.com phone: 3391386842

 

Iată o galerie cu imagini cu cei mai importanți oaspeți, modele sau branduri ce și-au anunțat prezența la Fashion Art and More.

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*