Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Categories: FASHION

Tendințe modă toamnă/iarnă 2016-2017

Cum ne îmbrăcăm în această toamnă sau spre ce să ne orientăm pentru iarna 2016/2017. Iată cum să vă inspirați pentru a vă reinoi garderoba pentru sezonul acesta. 

Vara s-a terminat, de la o zi la alta temperaturile sunt în descrestere, iar magazinele scot marfă nouă pe rafturi. Dar nu știi ce să alegi? Ești curioasă ce propuneri au făcut marii disigneri pentru acest sezon. Iată șase nume și câteva idei din colecțiile lor pentru toamna/iarna 2016-2017. 

 

Gucci

Casa de modă Gucci pentru toamna-iarna 2016/2017 pune accent pe culori precum galben, roz, portocaliu, dar ceva mai intens roșu, verde sau albastru. În ce priveste vestimentația ca să va inspirați di Gucci ar trebui să optați pentru ciorapii groși colorați, sacouri strâmpte, rochii cu imprimeuri retro.

 

Giorgio Armani

Noua colecție Armani promoveaza catifeaua neagră, dar și eleganță. De această dată, eleganța se caracterizeză prin intermediul panatalonilor drepți, haine largi și rochi. Culoarea predominantă în colecția Armani este negru.

Prada

Colecție Prada toamnă/iarnă 2016-2017 optează foarte mult pe imprimeuri florale, articole vestimentare strălucitoare, motive cu fructe, culori, șosete cu romburi ca accesoriu vedetă.  In ce priveste nunatele domină  teracota, verde militar sau roșu.

Versace

Colecția  Versace optează pentru imprimeuri impactante, culori, articole vestimentare de inspirație sport și accesorii colorate pentru a îmbrăca o femeie puternică. Nuanțele de albastru, roz și galben sau camel sunt culorile protagoniste într-o colecție în care, de asemenea, s-a putut vedea o selecție de rochii lungi pentru ocazii dintre cele mai speciale.

Dolce & Gabbana

Firma  Dolce & Gabbana se inspiră din povestea clasică Cenușăreasa pentru colecția toamnă-iarnă 2016/2017. Deci, fantezie, strălucire și  multe imprimeuri florale într-o colecție surprinzătoare.

 

Roberto Cavalli

Colecția lui Roberto Cavalli vine cu  rochii vaporoase, imprimeuri îndrăznețe, articole vestimentare strălucitoare, transparențe și o paletă de culori închise care optează pentru granat și negru.

 

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Ce înseamnă să fii intolerant la histamină

Histamina, deși un concept relativ nou în dialogul nostru cotidian despre sănătate și bunăstare, își… Read More

2 săptămâni ago

Rochii de primăvară pentru un stil elegant și fresh

Primăvara este anotimpul reinventării și al proaspătului început. Odată cu sosirea ei, vine și ocazia… Read More

2 săptămâni ago

Descoperind frumusețea Lacului Como

Lacul Como este renumit pentru peisajele sale deosebite, orașele pitorești și atmosfera sa romantică. În această… Read More

2 săptămâni ago

Cum să asortezi o Rochie Bej pentru un Look Impecabil

Bejul este o nuanță subtilă, dar extrem de versatilă, care poate transforma orice ținută din… Read More

2 săptămâni ago

Primăvara în Milano: Străzile Înflorite

Milano, un oraș renumit pentru moda, artă și design, se transformă într-un tablou viu în… Read More

3 săptămâni ago

Detoxifierea Organismului: Simptome și Metode Naturiste

În zilele noastre, tot mai mulți dintre noi suntem preocupați de sănătatea și binele nostru,… Read More

o lună ago