Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Categories: MY OUTFIT

Must-have 2016: Salopeta de seară elegantă

Salopetele sunt noul trend al verii 2016. Mulţi designeri de la Milano recomandă să ne concentrăm spre astfel de ţinute. Vara aceasta salopetele, de la elegante la casual, sunt pe val în magazinele din Capitala Modei Europene.

Milano este oraşul în care poţi găsi orice în materie de vestimentație, dar, în acelaşi timp, poţi umbla zile întregi prin magazine neştiind ce să cumperi.

Uneori  din cauza că chiar nu îţi place ceea ce găseşti sau de cele mai multe ori îţi place tot şi îţi vine greu să alegi, să te decizi. Bineînţeles, doar nu poţi cumpăra tot ce vezi. Cel mai greu e când trebuie să combini o ţinută din două piese.

Caută pantalonii sau fusta care îţi place, apoi caută o bluză sau o cămaşă care să se asorteze. Este de-a dreptul un chin. Plus că trebuie să mai ţii cont şi de ocazia pentru care să te îmbraci. De aceea,  eu de foarte multe ori sfârşesc prin a-mi cumpăra rochii.

Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara

Salopeta din 2016 este numai portivită pentru a ne scuti de aceste complicaţii. O singură piesă ce te îmbracă din cap până în picioare fără să îţi mai faci alte probleme.

Salopetele cu care ne surprind stiliştii în vara 2016 sunt foarte stilate, feminine, sexy şi pot fi purtate oriunde şi oricând.

Colecţiile de salopete din acest sezon surprind prin uşurinţa de a fi combinate şi de a crea lookuri de la ţinuta de seară elegantă, până la o simplă ţinută de zi casual. Pot exista ocazii speciale, un party, o cină care impune un cod vestimentar  elegant, iar dacă vrei să  eviţi rochiile de seară, o salopetă îţi poate garanta un look fără prea multe bătăi de cap.

Salopeta este cea mai potrivită în 2016 pentru acele femei care iubesc să îşi arate formele şi să-și scoată în evidenţă senzualitatea, dar şi pentru femeile care au unele defecte şi ar dori să le ascundă.

Salopeta din imagini îi apartinte stilistei Irina Tîrdea, creată dintr-un material elastic, acest tip de salopetă vine perfect oricărei figuri, indiferent că eşti slabă sau mai plinuţă.

Un detaliu important este „rochiţa” din talie care dă impresia că ar fi două piese separate: pantaloni şi bluza, dar totodată poate fi perfectă pentru femeile mai plinuţe în sholduri sau pentru gravidutele în primele luni de sarcină, care vor să îşi ascundă burtica de ochii tututor.

Aşadar, ţineţi cont că salopeta este un must-have ce nu trebuie să lipsească din garderoba voastră în 2016.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Salopetă: Iris Collection by  Irina Tîrdea
Photo: Giorgio Taddia

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Descoperind Siena: Principalele Atracții Turistice

Ați visat vreodată să călătoriți într-un oraș unde istoria prinde viață pe străzile sale medievale,… Read More

2 săptămâni ago

Ce înseamnă să fii intolerant la histamină

Histamina, deși un concept relativ nou în dialogul nostru cotidian despre sănătate și bunăstare, își… Read More

2 săptămâni ago

Rochii de primăvară pentru un stil elegant și fresh

Primăvara este anotimpul reinventării și al proaspătului început. Odată cu sosirea ei, vine și ocazia… Read More

2 săptămâni ago

Descoperind frumusețea Lacului Como

Lacul Como este renumit pentru peisajele sale deosebite, orașele pitorești și atmosfera sa romantică. În această… Read More

2 săptămâni ago

SIENA: CE SĂ VIZITEZI ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Într-un an atât de atipic cum a fost 2020, călătoriile își pierduseră din strălucirea obișnuită.… Read More

2 săptămâni ago

Cum să asortezi o Rochie Bej pentru un Look Impecabil

Bejul este o nuanță subtilă, dar extrem de versatilă, care poate transforma orice ținută din… Read More

3 săptămâni ago