Must-have 2016: Salopeta de seară elegantă
Salopetele sunt noul trend al verii 2016. Mulţi designeri de la Milano recomandă să ne concentrăm spre astfel de ţinute. Vara aceasta salopetele, de la elegante la casual, sunt pe val în magazinele din Capitala Modei Europene.

Milano este oraşul în care poţi găsi orice în materie de vestimentație, dar, în acelaşi timp, poţi umbla zile întregi prin magazine neştiind ce să cumperi.

Uneori  din cauza că chiar nu îţi place ceea ce găseşti sau de cele mai multe ori îţi place tot şi îţi vine greu să alegi, să te decizi. Bineînţeles, doar nu poţi cumpăra tot ce vezi. Cel mai greu e când trebuie să combini o ţinută din două piese.

Caută pantalonii sau fusta care îţi place, apoi caută o bluză sau o cămaşă care să se asorteze. Este de-a dreptul un chin. Plus că trebuie să mai ţii cont şi de ocazia pentru care să te îmbraci. De aceea,  eu de foarte multe ori sfârşesc prin a-mi cumpăra rochii.

Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara

Salopeta din 2016 este numai portivită pentru a ne scuti de aceste complicaţii. O singură piesă ce te îmbracă din cap până în picioare fără să îţi mai faci alte probleme.

Salopetele cu care ne surprind stiliştii în vara 2016 sunt foarte stilate, feminine, sexy şi pot fi purtate oriunde şi oricând.

Colecţiile de salopete din acest sezon surprind prin uşurinţa de a fi combinate şi de a crea lookuri de la ţinuta de seară elegantă, până la o simplă ţinută de zi casual. Pot exista ocazii speciale, un party, o cină care impune un cod vestimentar  elegant, iar dacă vrei să  eviţi rochiile de seară, o salopetă îţi poate garanta un look fără prea multe bătăi de cap.

Salopeta este cea mai potrivită în 2016 pentru acele femei care iubesc să îşi arate formele şi să-și scoată în evidenţă senzualitatea, dar şi pentru femeile care au unele defecte şi ar dori să le ascundă.

Salopeta din imagini îi apartinte stilistei Irina Tîrdea, creată dintr-un material elastic, acest tip de salopetă vine perfect oricărei figuri, indiferent că eşti slabă sau mai plinuţă.

Un detaliu important este „rochiţa” din talie care dă impresia că ar fi două piese separate: pantaloni şi bluza, dar totodată poate fi perfectă pentru femeile mai plinuţe în sholduri sau pentru gravidutele în primele luni de sarcină, care vor să îşi ascundă burtica de ochii tututor.

Aşadar, ţineţi cont că salopeta este un must-have ce nu trebuie să lipsească din garderoba voastră în 2016.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Salopetă: Iris Collection by  Irina Tîrdea
Photo: Giorgio Taddia