Ai ochii obosiți? Iată câteva remedii ușor de urmat și cu efect rapid

Se întâmplă ca după o zi lungă la birou sau prea multe ore petrecute în faţa calculatorului să aveți  ochii roșii şi umflți? Ca să ne relaxăm avem nevoie de odihnă, să stăm cu ochii închişi sau chiar să dormim câteva ore. Dar ce facem atunci când nu avem timp să ne odihnim, dar  vrem ca ochii noștri să arăte bine?

Iată câteva remedii rapide și ușoare pentru a obţine un aspect sănătos al ochilor şi totodată ne ajută să ne relaxăm vederea.

Adezivele pentru pleoape

WONDERSTRIPES_Vorderseite_web_S_M_L (1)

În Italia există adezive speciale pentru ochi care au efectul unui lifting, doar că  astfel nu se apelează la bisturiul. iar efectul este foarte imediat. Este vorba despre adezive din silicon, ce au  forma semilunii, transparente, care se aplică foarte simplu pe încreţiturile pleoapei superioare, eliminând oboseala. După ce sunt aplicate aceste adezive ne putem machia, dar foarte uşor putem obţine un efect de ochi relaxaţi şi frumoşi. Eu am găsit aceste adezive la Wonderstripes, dar posibil în alte părţi să existe şi de la alte firme.

Planta de Aloe

gel lidah buaya

Aloea este o plantă foarte curativă în tratarea mai multor probleme de sănătate și este folosită foarte mult în produsele cosmetice. Aşadar, este foarte bine dacă aveţi o plantă de aloe în casă, căci vă poate fi de folos oricând. Gelul extras din frunzele de aloe este bogat în aminoacizi, vitamine, minerale şi are o mulţime de efecte benefice: hidratează, revigorează, netezeşte. Păstrat la frigider, acest gel de aloea, vă poate ajuta ca să vă relaxaţi faţa obosită după o zi de muncă. Rezultatul îl veţi vedea şi simţiţi imediat.

Trucul palmelor

crema-hidratante-para-bebes-de-calendula-y-aloe-vera-envase-vidrio-120mm

Acoperă-ţi ochii cu palmele pentru un minut. Absenţa luminii şi căldura din mâine relaxează ochii. Apoi, pentru a obţine un aspect luminos în jurul ochilor, aplicaţi o cremă hidratantă și revigoratoare. La fel, vă recomand cremele pe bază de aloevera sau romaniţă şi alte plante naturale.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*