Trei filme romantice de văzut în ianuarie

Ca pentru început de an, am decis să vă recomand trei filme romantice lansate în perioada 2014-2015. Poate deja le-ați văzut, însă dacă nu, acum cu frigul de afară, poate fi o ocazie potrivită.  Sunt filme foarte bine elaborate, cu povesti de dragoste complicate, unele aparent imposibile și cu finaluri destul de drăguțe.

The Best of Me de Michael Hoffman (2014)

capture-20160106-192658

Este povestea de dragoste dintre Amanda și Dawson, care începe în 1992 și care este întreruptă de un accident tragic. Ei se reîntâlnesc douăzeci de ani mai târziu descoperind că încă se mai iubesc. Însă, ea nu a devenit femeia ce își dorea, în timp ce el trăiește cu vinovăția din trecut. O poveste interesantă, cu un final neprevăzut.

Cele mai frumoase 10 filme de dragoste din toate timpurile

Naomi & Ely’s No Kiss List de Kristin Hanggi (2015)

naomi

Naomi este o tipă foarte sensibilă, în timp ce Ely este obraznic, dar cu o inima de aur. Este vorba de o prietenie de ani de zile între protagoniști și care are mai multe indicii de a fi o poveste de dragoste perfectă, numai dacă Ely nu ar fi homosexual. Este un film despre importanța prieteniei care se naște urmând același parcurs ca într-o poveste de dragoste.

In My Dream de Kenny Leon (2014)

capture-20160106-192533

Natalie şi Nick sunt victimele legendei asociate cu Fântâna Hayward. El este un arhitect prea legat de mama lui, în timp ce ea este patroana unui restaurant italian, moştenit de la mama ei. Povestea lor începe în vis şi vor avea doar 7 zile la dispoziţie ca să se întâlnească în viaţa reală. Rămâne să aflaţi dacă vor reuşi.

 

Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*