Look-ul meu de Crăciun

În  ziua de Crăciun revin cu un nou post în secţiunea outfits şi vă prezint ce am îmbrăcat eu în această zi de sărbătoare pentru masa de crăciun din sânul familiei mele. Cum spuneam într-un post anterior, Crăciunul este o sărbătoare specială şi indiferent că îl petrecem în casă cu familia, rudele apropiate sau într-un restaurant trebuie să ne îmbrăcăm frumos şi să ne alegem cu grijă ţinutele, nici să nu exagerăm cu ţinute nepotrivite, dar nici să nu ne îmbrăcăm ca într-o zi obişnuită.

Azi, de Crăciun, eu am ales o ţinută casual, pentru că am sărbătorit crăciunul în casă, alături de cei dragi (mai ales că familia s-a mărit de sărbători cu doi verişorii  de-ai mei care au venit în vizită). Aşadar, am ales să pot o rochie tip cămaşa de bumbac, de culoare roşie, cu imprimeuri în carouri negre. Tipul acesta de rochiţe cu imprimeuri sunt foarte în vogă în acestă iarna în Italia. Ce o face specială este fermoarul până la jumătate şi colanul care poate fi legat atât în faţă, cât şi la spate. Poate fi purtată în stil office,  casual, dar şi stile hippye.

Se zice că dacă de crăciun porţi ceva roşu vei avea iubire tot anul. Eu nu prea cred în superstiţii, dar am ales roşu pentru că îmi place. Iar rochiţa aceasta mi-a plăcut la nebunie.

Urmărește-mă pe Instagram și Facebook.