Alb și roz: Rochia de vară cu dungi

Odată cu sosirea căldurii și a verii, pentru mine a început sezonul rochițelor înflorate, rochițelor cu dungi și figuri geometrice. Rochiile lungi cu dungi au fost mereu la modă, mai ales în sezonul cald. Probabil pentru că dungile ne duc cu gândul la mare, la vacanță și la ținutele în stil marinar, în care dugile sunt protagoniste.

Paleta de culori pentru ținuta mea din acest editorial este una foarte simplă: alb și roz sunt culorile principale, pe un fundalul verde al naturii.

Deci, în acest editorial  va prezint o rochie lungă cu dungi, alb și roz (și un detaliu care poate nu se observă este argintiul presărat).

Se spune că rochiile cu dungi îngrașă sau nu prea avantajează silueta în special  femeile de statură medie sau joasă.  Însă această rochie mi-a demosntrat contrariul, mă face sa par mai înaltă, alungindu-mi silueta. Eu cred că cel mai important este calitatea tesutului și croiala pentru ca o rochie să  se așeze bine pe corp și să ne avantajeze formele.

Puterea florilor și a rochiilor lungi vara

Pentru această ținută am ales să port tocuri, dar rochiile cu dungi se potrivesc de minune și cu teniși sau adidași, depinde de ocazia și momentul în care doriți să purtați o rochie cu dungi. Și aici se poate juca cu accesoriile: o geantă, o pălărie șic și un lănțișor lung cu pandativ simplu, cercei, ochelari…etc.

Aceasta rochiță este portivită pentru serile de vară, pentru plimbările pe faleză la mare, pentru o cină romantică…Dar poate fi și o ținută de ceremonie, de exemplu: o petrecere, un eveniment important la care suntem invitate.

Eu am ales să o accesorizez cu o gentuță albă, ochelari rotunzi roz și cercei pe aceiași culoare, colier lung, tocmai pentru a crea o ținută estivă, exotică. Și cel mai important  este că această ținută te simti liberă,  pentru că vara este despre libertate.

Ce părere aveți? Vă plac rochiile în dungi?

Vă aștep și pe INSTAGRAM sau FACEBOOK

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*