Puterea florilor și a rochiilor lungi vara

Vara florile nu trebuie să lipsească nicidecum: acasă, în grădină … și mai ales în dulap! Pentru mine este o regulă, dar cui nu-i plac floril, mai ales, vară? Vara e anotimplul meu preferat. Îmi plac la nebunie toate florile, dar mai ales cele imprimate pe rochiile vaporoase de vară.

O rochie înflorată este o piesă vestimentară perfectă pentru orice ocazie, fie că vorbim de o ținută casual sau elegant, rafinată! Iar vara ocaziile sunt multe ca să porți rochii lungi, rochii cu imprimeuri florale.

Și în acest an moda se exprimă în petale și flori! Iar azi vreau să vă vorbesc puțin tocmai despre aceasta!  Despre rochiile cu imprimeuri florale:  cum să le combinăm ca să fim chic și să evitam efectul  “tapițerie”! În acelasi, timp vreau să vă prezint o superbă rochie lungă înflorată foarte delicată pentru vara aceasta!

Rochiile cu imprimeuri florare,  mereu la modă

De-a lungul anilor au fost schimbări doar în ce privește dimensiunile florilor imprimate pe haine, dar acest aspect este mai puțin relevant, pentru că o dată ce ai o rochie înflorată în dulap, oricând poate fi o alegere bună pentru ocazii speciale sau pentru o ținută de zi, delicată, rafinată!

Cu toate acestea, prima regulă care trebuie aplicată atunci când alegeți o rochie este bunul gust. Aici mă refer că atunci când alegeți o rochie, trebuie să alegeți un model potrivit pentru corpul vostru, capabil să elimine imperfecțiunile și să îmbunătățească figura.

Femeile cu forme voluptoase ar trebui să se orienteze spre modele de rochii de tip imperial, care să subțieze figura și să coboare leger pe șolduri. În acest caz sunt de evitat rochiile cu falduri, deoarece  aceastea cresc volumul în zonele critice. Tot pentru femeile mai plinuțe sunt de evitat  și rochiile mulate, super-stranse, elastice, care scoat în evidența burtica proeminență.

În ceeea ce privește ținutele înflorate, trebuie să știti  că imprimeurile cu flori mari au efectul de a îngreuna silueta, în timp ce floricelele mici au efectul de a simplifica figura. În același timp optați pentru materiale precum dantela sau șifonul, dacă doriți să obtineți un aspect elegant și feminin.

Rochiile lungi,  vaporoase pe langă lejeritatea și comoditatea pe care ni le oferă, sunt și o opțiune pentru fetele puțin mai scunde, ce și-ar dori să pară mai înalte, pentru că rochiile lungi adugă câteva cm în plus ochiului. Așa dar, țineti cont de asta!

Rochiile înflorate pot fi combinate cu pantofi sau sandale pe culori neutre sau în nuanță cu rochia. Dacă puteți găsi o pereche de încălțăminte de aceeași țesătură, veți obține o notă de sofisticare. La fel, și în ce privește geanta sau alte accesorii!

Această rochie roșie înflorată, este portivită pentru o zi obișnuită de vară, dar poate fi și o ținută de ocazie pentru un eveniment important sărbătorit vara. Eu am ales sandale cu toc pe culoare roșu, la fel și accesoriile, încat să pun în evidență frumusețea florilor de pe rochie!
Aceasta este tipul de rochie care îmi dă un sentiment de libertate în aceste zilele însorite de vară.

CITEȘTE ȘI:

Rochia albă, nu doar la nuntă, dar în fiecare zi

Rochie lungă înflorată: feminitate la superlativ

Iubesc vara și rochiile colorate/înflorate

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*