Rochia gri scurtă: stil de primăvară

O privire asupra modului în care tendințele modei au schimbat reputația rochiei

La începutul secolului al XX-lea, când rochia a fost introdusă pentru prima dată, nu a fost considerată o îmbrăcăminte potrivită pentru ocazii oficiale. De fapt, abia după cel de-al doilea război mondial a devenit la modă și potrivit purtarea la ocazii mai formale, precum nunți și petreceri. A trecut de la „inadecvat” la „adecvat”.
Rochia scurtă gri a trecut prin multe iterații și încarnări. Din evoluția sa putem vedea cum tendințele și-au modelat popularitatea și reputația de-a lungul timpului.

Rochia scurtă gri?

O rochie scurtă gri este o piesă de garderobă versatilă care poate fi purtată în multe feluri. Poate fi purtat la serviciu, la cocktailuri sau la un eveniment elegant. Dacă sunteți în căutarea a ceva de îmbrăcat în următoarea noapte de întâlnire sau în seara fetelor, această rochie este perfectă.
O rochie scurtă gri este grozavă cu tocuri joase și cu adidași. Puteți să-l purtați cu colanți și botine pentru un aspect de birou sau să-l îmbrăcați cu tocuri și cizme înalte pentru coafură pentru un look de noapte. Posibilitățile sunt nelimitate!

Rochia scurtă gri ca declarație de modă rebelă

Rochia scurtă gri este un articol vestimentar atât rebel, cât și clasic. Este rebel, deoarece merge împotriva regulii tradiționale de a purta negru pentru doliu.

Viitorul rochiei scurte gri pare strălucitor.

Rochia scurtă gri este un element de bază în majoritatea dulapurilor pentru femei. Dar, începând cu 2019, această garderobă esențială trece de la a fi „de bază” la „obligatoriu”. Deci, ce s-a schimbat?

Previziunile de tendință arată că „viitorul rochiei scurte gri pare strălucitor”, mulți designeri și comercianți cu amănuntul deja dispunând de produsul de bază neutru. De fapt, în acest sezon există mai multe opțiuni ca oricând, de la opțiuni de designer de ultimă generație până la piese ieftine la magazinele cu amănuntul. Aceasta înseamnă că puteți găsi o modalitate de a încorpora această rochie perfectă pentru orice ocazie.

Rochia gri scurtă din garderoba mea

Rochița mea de azi este de la P.B. Collection, iar delicatețea și simplitatea ei  se încadrează perfect cu fundalul sublim de afară. O rochie foarte simplă si elegantă, la care am ales sa port o pereche de decolté de la Prima Donna și gentuța aurie de la Carpisa. 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*