Ținută de primavară: Rochia cămașă verde militar

Va gândiți să vă reînoiți garderoba de primăvară? Căutați năutăți și trenduri pentru primăvara-vară aceasta? Vreți să știți ce colori se poartă și cum să le combinați. Astăzi vreau să va vorbsec despre verdele militar și vă prezint o nouă ținută din dulapul meu pentru acest sezon.

Vă place culoarea verde militar? Primăvara aceasta verdele militar ocupă o gamă largă din îmbrăcămintea sezonului…Făcând o plimbare prin magazinele din Milano veți observă că foarte multe ținute au această culoare…Și nu întâmplător, Dior a readus pe podiumul verdele militar, culoare ce a fost nominalizată prin trendurile din acest sezon.

Chiar dacă nu e pentru toate gusturile, pot spune că verdele militar este o culoare deosebită, o nuantă de verde destul de întunecată, inspirată de la  uniformele din care își ia numele.  Poate fi această cauza pe care verdele militar este mai mai puțin iubit, pentru că imediat ce îl vezi te gândești la soldați, armată, razboie și tot așa…Cu toate acestea vă amintesc că în 2016 verdele militar devenise  o culoare obligatorie, iar anul acesta, în 2019, reapare în scenă, după ce Dior, în colecția primăvară-vară 2019, a scos pe podiumuri mai multe ținute atragătoare cu verde milităresc. #Armygreen.

Cum combinăm culoarea verde militar

Verdele militar-exprimă rigoare, dar și rebeliune, vorbește despre viață austeră, dar și despre contracultura tinerilor.  Haideți să vedem cum poate fi combinat verdele militar cu alte culoari și alte haine din dulapul nostru. Verdele militar poate fi combinat în mai multe moduri, din punct de vedere tehnic, este considerată o culoare neutră.

Cea mai bună cale de a te regăsi

Verde militar și negru:  Cel mai intalnita  combinație a verdelui militar este cu negru. O cămașa sau o rochie verde militar se îmbină perfect cu o geacă neagră sau accesorii pe negru, încălțăminte neagră.

Verde cu verde: o altă combinație foarte chic pentru verdele militar poate fi o altă nuanță de verde, de exemplu  verdele smarald.

Verde militar se îmbină foarte bine  cu maro închis sau maro deschis

Verde militar și Alb: Fie că purtați o pereche de pantaloni, o fustă, sau o cămașa verde militar, alături de alb va arata  superb. Pentru  a da mai multă feminitate verdelui militar, alegeți să purtați accesorii strălucitoare, cum ar fi un colier  maxi în Swarowsky sau cercei candelabru cu cristale. Optați pentru incăltăminte feminină: pantofi cu toc, cizme sau botine cu toc.

Verdele militar 2019:  Ținută mea. Cămașa verde militar cu centură neagră

În editorialul de față vă prezint o ținută casual primăvăratică în care port o rochie tip cămașă verde militar, pe care am asortat-o cu jacheta roz, centură, gentuță și cizmele lungi de culoare neagră. Rochia cămașă a rămas este una dintre item-urile mele preferate mai ales în sezonul cald. De fapt, într-o zi călduroasă de primăvară-vară ce poate fi mai util decât o rochie de acest tip?

Voi ce ziceți?  Vă place ținută mea? Ce alte combinații pentru verdele militar cunoașteți?

Pe curând!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*