FGM04- Cum scapi de celulită în doar 4 săptămăni

Cum scapi de celulită?

Este o întrebare pe  care și-o pun multe femei începând cu o anumită vârstă. Cineva din voi m-a întrebat dacă cunosc vreun produs anticelulită sau ce produse din această categorie am testat.

Aproximativ 95% din femeile, începând cu 25 de ani în sus, au cel puțin un strop de celulită. Chiar și unele femei fit și care au un procent mic de grăsime au celulită, într-un stadiu mai mult sau mai puțin vizibil. Foarte multe dintre acestea sunt deranjate de acest aspect și caută planuri de atac că să rezolve problema, altele, în schimb,  renunță să mai poate  pantalnii scurți sau rochițele scurte din cauza că se simț jenate, dar nici nu își pun problema să acționeze cumva.

Iată eu vreau să vă dezvălui patru pași simpli cum puteți reduce imperfecțiunele celulitei în cel mai scurt timp.

Mai întâi de toate, trebuie să  conștiintizați că miracolele sunt create doar de o baghetă magică, dar în cazul acesta pentru a avea rezultate trebuie să punem un minim de efort. Și aici mă refer la un plan de atac care va aduce cu siguranță rezultatele dorite. Totul începe cu o atitudine pozitivă pentru un stil de viață sănătos.

Așa dar, aveți încredere și nu veți fi dezamăgite!

Efortul n1: Bea 2 litri de apa pe zi pentru a elimină lichidele în exces și pentru a hidrată pielea.

Apa este foarte importantă pentru organizmul nostru, dar mai sunt persoane printre care și eu, trebuie să recunosc, nu reușesc să beau apa. De foarte multe ori uităm să beau apa, până când într-o zi am ajuns la urgente din cauza deshidratării nu îmi mai funcționa organismul. Mă simțeam atât de rău și nu știam de ce. Cu două perfurzii, m-au pus pe picioare și m-au trims acasă, dar de atunci nu am uitat experiența aceasta și nici vorbele medicului de gardă, care imediat cum m-a văzut mi-a zis: “Tu nu bei apă!” Și când i-am zis că uneori uit să beau apa, sfatul lui a fost: “Puneți alarmă pe telefon din oră în oră și forțează-te să bei cât mai multă apa!” Și am avut alarmă pe telefon vreo 3 luni la rând, pană m-am obișnuit să beau apă, și nici nu m-am mai îmbolnăvit de atunci.

Efortul n2: Fă sport

Activitate fizică constantă nu produce producția de acid lactic, inamicul celulitei noastre. Organizmul nostru are nevoie de activităti ușoare dar lungi, care stimulează sistemul circulator , cum ar fi înotul sau mersul pe jos!

(Nici la acest capitol nu sunt excelentă, dar de vreo câțiva ani fac efortul să fac sport. De foarte multe ori devine foarte greu…mereu intervine câte ceva ca să nu mai ajung la sală. În schimb,  merg foarte mult pe jos, cu bicileta și mi-am impus măcar o dată pe săptămâna să alerg sau să fac gimnastică în casă (mai ales iarnă când e prea frig să ies la alergat)

Efortul nr. 3: Evitați alimentele sărate și dulciurile

Pentru a te menține în formă trebuie să fii foarte atentă la ceea ce mâncați. Și nu doar atentă pentru o perioadă scurtă de timp, dar să faci din asta un stil de viață sănătos. Atat zahărul cât și sărea fac că celulită să fie mult mai vizibilă. Mai mult, zahărul rămâne stocat în celulele de grăsime și le determină să se extindă. Așa dar, amintitiva mereu că excesile de dulciuri nu fac deloc bine, la fel și sărea…Este important să moderați stilul alimentar și să va obișnuiți cu nici prea dulce, nici prea sărat.

Efortul nr.4: Masajul și creme anti-celulita

Masajul este important pentru a combate celulita, acesta ajută la stimularea circulației sângelui și accelerează procesul metabolic. Același efect îl are și nămolul, care după aplicare îți va lasă pielea mai fină, iar treptat zona afectată de celulită va fi mai puțin vizibilă.

Nămolul cu ulei esențial de mentă 

Câteva săptămâni în urmă, ați  văzut probabil pe Instagram, că am primit de la FGM04 un pachet cu câteva din produsele lor ca să le testez,  printre care și acest nămol cu aromă de mentă.

Sincer,  nu am mai folosit până acum nămolul și la început nu prea l-am luat în serios, dar dacă tot l-am primit, am zis hai să o fac și pe asta. Acest nămol cu aromă de mentă nu e o treabă ușoară, îl aplici, trebuie să te învelești într-o peliculă, și să te acoperi bine, și abia apoi să te așezi pe divan în față televizorului 😀 și să aștepți cca 30 de minute, apoi să îți faci dus.

Adipe Ko- lupta impotriva grăsimilor de pe abdomen sau coapse

La aplicare  acest nămol se simte foarte rece pe piele, dar după vreo 5 minute începe să acționeze și parcă începi să iei foc. În schimb dacă reziști să stai ca pe jăratic vreo 30 de minute,  după ce veți face duș, veți simți cum pielea este foarte netedă și fină. Acest nămol cu ulei esențial de mentă are proprietăți puternice de drenare și de întărire. Folosit regulat pe coapse și feșe ajută la reducerea imperfecțiunilor cauzate de celulită și are un efect de drenare. Nămol natural de origine minerală, nu conține alge. Nu interferează cu tiroidă.

Dacă nămolul este un produs pe cât de costisitor, pe atât și de pretențios pentru al aplica, (eu îl foloseam o dată la două săptămâni), un alt produs propus de FGM04 este Adipe KO, un gel care poate fi aplicat de două ori pe zi: dacă faceți sport atunci înainte și dupa  sport, dacă nu puteți să îl aplicați dimineață și seară.

MAYBELLINE: Super Stay Matte Inn, rujurile rezistente pe întreaga

Aplicat pe piele, gelul Adipe KO ajută la contracararea imperfecțiunilor cauzate de acumularea de grăsimi mai dificil de eliminat, adesea prezente în zonele abdomenului, șoldurilor și coapselor. Durată unui flacon ADIPE KO  este de circa o lună , aplicându-l de două ori pe zi cu masaje circulare pană la absorbție. Se absoarbe foarte ușor. Va avertizez că, după aplicare,  poate apărea o usoară roșie și o  senzație de  furnicături în zonă în care produsul a fost aplicat, dar acestea sunt senzații complet normale datorate acțiunii substanțelor active.

Re-activează microcirculația cu body Frida sau Leggins 

Tot de la FGM04 am mai primit  două bodyuri Frida și un leggins   pentru remodelarea siluetei.

Body-urile FRIDA ajută la îmbunătățirea tonului și fineții pielii, modificând circumferință abdomenului, șoldurilor și feșelor. Fabricate cu un material textil numit EMANĂ. Testat clinic, EMANĂ este considerat un  tesut inteligent din poliamidă Solvay 6.6 cu tehnologie infraroșie care transformă căldura corpului uman în beneficii pentru îngrijirea pielii. Datorită mineralelor bioactive incorporate în fire, Emana absoarbe căldura corpului și emană raze infraroșii. Acest proces brevetat permite obținerea unei acțiuni care nu se deteoreaza în timp, nici măcar după numeroase spălări.

Și din propria experiență vă spun, că aceste body-uri  și leggins sunt minunați și cei mai calititavi pe care i-am avut până acum în dulapul meu: În primul rând îți modelează foarte bine corpul, sunt foarte comode de purtat oricând, nu doar în timpul sportului; În al doilea rând, bodyurile, legginsurile Frida, ajută la  reducerea imperfecțiunilor cauzate de celulită și re-activează microcirculația.

Leggings anticelulita EMANA

Iar cum spuneam mai sus, eu le-am  spălat deja de vreo 10 ori, și se patreaza că noi. Acest aspect mi-a plăcut la nebunie, față de alți leggins sau body-uri. Este foarte importantă calitatea acestor piese vestimentare, mai ales când sunt folosite pentru a face sport, iar după fiecare antrenament sunt aruncate la spălat.  Și ca orice haină, cu cât mai des este folosită cu atât mai repede se uzează, ceea ce nu este și cazul produselor realizate din materialul EMANA. Și pentru că mi-am plăcut foarte mult, de pe site-ul www-fgm04.com mi-am mai cumpărat un leggins, mai ales că în perioada sărbătorilor de iarnă aveau niște reduceri foarte avantajoase.

În imagini puteți vedea produsele primite de la ei. Precizez  încă o data că pe blog eu fac recenzii doar la produse testate pe propria-mi piele și care mi-au plăcut, opinia îmi aparține, iar dacă aveți întrebări sau alte opinii despre aceste produse, nu ezitați să comentați aici sau mă gasiți pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*