Hello OCTOBER: Vibrațiile culorilor în toamna 2018

Duminică, 30 septembrie 2018. O după amiază obișnuită de sfârșit de septembrie, ne îndreptam spre Vigevano să o luăm pe Jessica de la bunici. Ajunși la Vigevano în față ne apare acest lan cu baloți de fân scăldat în culorile apusului de soare. Nu am rezistat și ne-am oprit să facem câteva poze. Nimic deosebit, decât mirosul de toamnă. Momentul acela când realizezi că natura este în trasformare și câmpurile se pregătesc pentru iarnă. Suntem deja în octombrie…culorile vibrează de galben, portocaliu și albastru….Inimile noastre se ghemuiesc sub plapume în căutare de răsfăț.  Toamna este anoimpul care avem nevoie mai mult decât oricând de iubire, de afecțiune,  de dezmerdari și de echilibru.

Chicwish Dress: Toamna mea cu flori și umbrele

Pentru prima dată, duminică am ales să port sacoul pe care îl cumpărasem din Moldova. Când mă întorc în țara, îmi place să îmi cumpăr câte ceva care să îmi amintească că am fost pe acolo. Vara această când am fost în țara, am văzut într-un magazin acest sacou și mi-a plăcut la nebunie croiala și culoarea. Am știut că toamnă îmi va aduce Moldova mai aproape când îl voi purta. Pentru că, nu știu de ce toamna, simt mai accentuat dorul de origini, decât în alte anotimpuri. Toamna culorile luminoase alterează cu nuanțele delicate pentru a oferi un adevărat spectacol de culori. Iar probabil cele mai frumoase spectacole de culori le-am simțit în toamnele trăite  în Moldova. Pentru că doar la poalele unei păduri poți trăi și  învață cu adevărat vibrațiile și culorile toamnei.

Culorile toamnei 2018

Moda din toamnă 2018-2019 atinge cele mai înalte nivele: de la culorile pasiunii la nuanțele oceanului pană la nuanțele naturii.  Articolele de îmbrăcăminte și accesoriile sunt îmbibate într-o paletă de culori vibrante. Scopul este, de fapt, de a prezența hainele, pantofii și gențile în culori care crează bună dispoziție, în ciudă faptului că zilele tomnatice sunt gri. Cuvântul care caracterizează sezonul de față este energia.  Culorile predominante sunt: roșu, galben, caramel, verde, albastru, roz și albastru celestru.

Care este culoarea vostră preferată din această toamnă?

                                  Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

 

Total
8
Shares