Bun venit 2018: Orice sfarsit e un nou inceput

De fiecare dată când intram în noul an ne urăm gânduri bune, ne urăm să lăsam toate lucrurile rele în trecut și să privim optimiști spre viitor. Noul An, practic, deschide un nou capitol din viața noastră. În fiecare an când suna ceasul la miezul nopții, în timp ce explodau focurile de artificii și săreau în aer dopurile sticlelor de șampanie, eu îmi puneam o dorință. Aveam în minte deja pregătită acea dorință pe care o ceream Timpului să mi-o împlinească în noul an. Și nu conta cât de complicată sau simplă putea fi acea dorință, ci conta cât de mult credem eu în ea.

O frază de-a lui Coelho care îmi place foarte mult sună cam așa: Când ne dorim cu adevărat ceva, nu contează ordinea în care se desfășură lucrurile, ci forța gravitațională cu care vei face orice ca totul să fie posibil.

BLUE VINTAGE DRESS

Uneori visele se vor realiza perfect în ordinea în care ni le-am imaginat sau planificat, alteori se întâmplă să fim puși la multe încercări și să deviem puțin de la obiectivul nostru. Dar mai devreme sau mai târziu, tot vom ajunge acolo unde ne dorim.

Anul acesta cred că este prima dată în viața mea când la trecerea dintre ani, nu mi-am pus nici o dorință. Mi-am dat seama abia după vreo  20 de minute, când s-au oprit focurile de artificii și țipetele de bucurie se calmaseră, iar eu eram la al patrulea pahar de șampanie care mă băgase în acel extaz delirant dintre: tot ce am trăit și tot ce ne dorim să trăim în continuare. Și mi-am amintit de dorința mea uitată. Am încercat să caut repede o dorința ascunsă în mintea și inima mea, pe care să o cer universului pentru anul 2018, dar nu am găsit niciuna. Tot ce și-a dorit sufletul meu era chiar acolo.

„Orice sfârșit e un nou început. Orice început ne duce spre noi oportunități: noi iubiri, noi prietenii, noi vise și speranțe. „

Anul 2017 pentru mine a fost un an liniștit, senin și echilibrat. Fără evenimente de mare importanță, dar fiecare cu o intensitate profundă. În 2017 am învățat ce înseamnă stabilitatea. A fost anul în care am analizat și reflectat, în care m-am detașat definitiv de problemele mai vechi și mi-am făcut proiecte noi. Spre sfârșit de an am tras linii clare să știu ce fac mai departe, mai ales că în 2018 împlinesc 30 de ani. Abia acum se deschid portele unei noi etape în care multe lucruri se vor schimba radical. Și tot ce ne mai putem dori începând cu aceasta vârsta este Timpul. Abia acum începem să simțim cu adevărat povara timpului care fuge.

Și cred că fiecare din noi, în adâncul sufletului, avem nevoie de  timp. Mai mult timp petrecut cu persoana iubita, mai mult timp dedicat copiilor noștri, mai mult timp pentru părinți și prieteni. Avem nevoie de timp pentru a uita și ierta, avem nevoie de timp să acceptam schimbările, avem nevoie de timp să mai citim o carte, să ne minunăm și să ne bucurăm de lucrurile mărunte, să învățăm și să retrăim emoții, să avem din nou încredere în noi, în oameni, în persoanele care cândva ne-au dezamăgit, etc.

ROCHIE LUNGĂ NEAGRĂ 

În 2018 vă doresc ca toate dezamăgirile și deziluziile din 2017 să dispară. Vă doresc să vi se împlinească măcar o părticică a acelei dorințe ascunsă în adâncul sufletului vostru. Vă doresc curaj pentru a iubi și a vă iubi mereu, chiar și atunci când vă poate părea sfârșitul lumii, vă doresc putere și să nu încetați niciodată să luptați, să luptați pentru vise, pentru dorințe, pentru orice iubiți și credeți cu adevărat.Vă doresc o îmbrățișare sinceră pentru fiecare căzătură, pentru fiecare, o mângâiere dulce pentru fiecare cicatrice…

Fie ca anul 2018 să facă ordine și să aducă stabilitate în viața fiecăruia. La mulți ani, vă doresc și un 2018 de poveste!

SUNGLASESS- Dolce&Gabbana

DRESS- HERE

BAG- HERE

FUR COAT (similar) – HERE

SANGLASESS- Dolce&Gabbana

Total
13
Shares