Picioare netede și frumoase: Sfaturi pentru o îngrijire perfectă

Picioare netede și frumoase, sunt câteva din obiectivele oricărei femei inrezistibile. Având în vedere că vara suntem în plin sezon estiv, tot mai mult dezgolite și ne etalăm frumusețea fizică pe plaje sau la piscine, trebuie să acordăm o atenție zilnică picioarelor noastre și pielii în general.

Așadar, m-am gândit să vă vorbesc puțin despre acest aspect și să vă dau câteva sfaturi cum să aveți picioare frumoase, cu o epilare corectă încât să nu deteriorați pielea.

Fie că purtăm un costum de baie, o rochie sau o pereche de pantaloni scurți picioarele noastre sunt centrul atenției în sezonul estiv și de aceea trebuie să arate perfect îngrijite. Depilarea este tehnica cea mai importantă pentru a da un aspect plăcut gambelor, însă cum să ne depilăm corect încât să nu lăsăm semne de iritație în urmă aparatului de ras, taituri cu lamă?

E adevărat, sunt foarte multe metode pentru a te epila, de la ceară, la tot felul de creme depilatoare, (multe dintre ele nu prea ajută) și totuși cea mai frecventă metodă, simplă și foarte rapidă, rămâne epilarea cu bicul.

Cum să ai grijă de pielea corpului tău

Când suntem foarte grăbite și nu avem timp să stăm cu ceara sau crema pe noi, atunci lama ne salvează. Însă, există câțiva pași de care trebuie să țineți cont că să vă protejați picioarele de iritațiile provocate de lamă.

Regulă Nr 1: Exfolierea

Înainte de a folosi aparatul de ras, aplică o cremă exfoliantă care va înmuia firele de păr încărcate și celulele moarte. Dacă nu ai în casă o astfel de cremă atunci puteți foarte ușor crea o cremă făcută în casă, adăugând într-o cremă normală hidratantă puțin zahăr sau sare.

Regulă Nr 2: Nu folosi niciodată lama pe uscat

Înainte de a începe să vă epilați cu lamă, amintiți-vă să folosiți un săpun sau alt detergent de corp cu spumă, masând picioarele. Întotdeauna să alegeți produsele #light și nu cele foarte dense pentru a nu bloca  lama de ras. În acest fel, lama va aluneca  ușor și va lasă pielea moale și mătasoasă.

Regulă Nr 3: După epilarea cu lama folosește Aloe Vera

La finalul epilării cu lama aplică mereu o bună doză de cremă hrănitoare pentru a restabili bariera de protecție a pielii.

Eu recomand mereu cremele în bază de Aloe Vera, pentru că eu folosesc și ador produsele din  Aloe vera căci sunt cu adevărat miraculoase. Aloe Vera va calma, dezinfecta sau elimina roșeața după epilare.

Am încercat tot felul de produse din Aloe Vera, până când am descoperit Forever cu o gama largă de produse  din  Aloe Vera sută la sută naturale și eficiente. Gelul bogat în Aloe Vera( 84,46%) hidratează, netezește și regenerează pielea în cel mai scurt timp posibil.

În timp ce Aloe Propolis Creme conține și musețel, vitamină A și E cu care hrănește pielea uscată și menține sănătos aspecul pielii. Acestea sunt două produse de bază ce nu ar trebui sa vă lipsească din casă, mai ales ca sunt foarte bune pentru orice tip de piele, de la mic la mare. Eu le-am cumpărat de aici

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

forever aloe vera

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*