Magie Albă: Un Dans cu Fulgii de Nea

Întotdeauna am privit cu mare admiraţie fotografiile fashion realizate iarna şi de fiecare dată, m-am întrebat cum reuşesc acele modele să stea dezbrăcate la sub minus zero grade. Apoi, mi-am propus o provocare şi aşa au fost făcute pozele de mai jos. Acum, după această experienţă, pot confirma că, de dragul artei se face orice.

Astăzi vreau să vă împărtășesc o experiență care mi-a încălzit sufletul într-o zi geroasă de iarnă, un shooting fotografic realizat în Moldova, țara mea natală. Înconjurată de un peisaj ce părea desprins din basme, cu zăpadă pură și copaci ce-și etalau mândri cristalele de gheață, am fost martora unei lumi în care timpul parcă își oprise cursul.

Pasiunea mea pentru fotografie s-a născut din dorința de a fixa momente efemere, de a le transforma în amintiri eternizate. Când obiectivul camerei captează frumusețea ascunsă în detalii, în gesturi sau într-un peisaj acoperit de nea, simt că arta fotografică devine o extensie a propriului meu eu.

Culisele unui Shooting Fotografic de Iarnă

În acea zi, am fost în centrul unui contrast spectaculos: rochia mea albă, vaporosă, purtând amprenta tradițională, se împletea armonios cu albul imaculat al zăpezii. Pășind cu încredere pe covorul alb, purtând cu mine căldura zilelor de vară, am reușit să surprind în cadre, nu doar frumusețea naturii, ci și căldura umană care poate topi orice îngheț.

Fiecare fotografie este o poveste, un fragment dintr-o călătorie personală care vorbește despre pasiune, despre curajul de a visa și de a transforma visele în realitate. Prin arta fotografică, am învățat să văd lumea prin alte prisme, să descopăr frumusețea în locuri neașteptate și să apreciez clipa prezentă.

Arta Fotografiei: O Călătorie Personală

Vă invit să pășiți în lumea mea, să simțiți frigul cristalin al zilei de iarnă și să vă lăsați încălziți de povestea pe care o spune fiecare imagine. Sper ca aceste fotografii să vă inspire și să vă aducă, măcar pentru o clipă, într-un univers unde arta și pasiunea se împletesc într-un dans etern cu fulgii de nea.

Vreau să-i mulţumesc lui Vadim Iakim, un fotograf din Edineţ, Republica Moldova, căci a rezistat cu degetele pe aparatul de fotografiat la gerul care era afară. Ştiu, poate vă întrebaţi câte zile am fost răcita după această şedinţă. Vă asigur, niciuna. Iar când privesc, acum, aceste fotografii, am o senzaţie de plăcut, de bine, căci am făcut-o şi pe asta. Pentru această şedinţă port o rochie cusută de Corina Pleşca Celeac, într-un atelier din Edineţ.

Deci, ce părere aveţi? Este iarnă un anotimp perfect pentru a da mai multă valoare farmecului feminin?

În final vă las urmatorul citat, care îmi place foarte mult și parcă ar descrie starea acestor fotografii: Fiecare femeie s-a născut cu propriul mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal şi de aceea o femeie nu trebuie să înceteze, în nici o împrejurare, să fie Femeie.

5DM30305-2

Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook