The Glamour wiht my blue dress

 

_DSC6451_DSC6420_DSC6490_DSC6419_DSC6492_DSC6528_DSC6495_DSC6589_DSC6542_DSC6564De această dată as vrea să vă vorbesc despre una din slăbiciunile mele, şi anume ROCHIILE. Nu pot să-mi imaginez viaţa fără rochii şi veţi vedea pe parcurs cât sunt de îndrăgostită de tot felul de rochii. Dacă s-ar putea aş purta în fiecare zi rochii, indiferent de vremea de afară.

Rochiile reprezintă simbolul feminităţii, al seducţiei. O femeie când poarta o rochie parcă înfloreşte, se deschide asemeni unui boboc de trandafir, pentru că rochiile unei femei înseamnă eleganță, pasiune, sensibilitate, senzualitate. Depinde de tine ce alegi şi ce vrei să transmiţi, căci în acelaşi timp rochiile pot să transmită stările noastre, dorinţe şi speranţe.

Începând de la ce modele de rochii îmbrăcăm, elegante sau casual, lungi sau scurte, sau culorile pe care le alegem, toate au ceva de transmis.

De exemplu culoarea albastră, care este mereu asociată cu marea sau cerul, ar semnifica serenitate, calm şi spiritualitate. Albastrul este culoarea mea preferată, probabil pentru că culoarea ochilor mei este, la fel, albastru.

Cam acestea fiind spuse, deocamdată, vă las să admiraţi aceste poze glamour în care port această rochiţă scurtă cu spatele gol.

Rochia-CVG Moda, Vigevano

Panofii-Cristina Magazin, Republica Moldova

Cerceii și brățara sunt  dintr-un magazin de accesorii din Capoliveri, Elba

Locație: Motel K Milano

Urmărește-mă pe Instagram și Facebook.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*