Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Categories: LIFESTYLE

În spatele unei femei puternice este umbra trecutului ei

În spatele unei femei puternice este adolescenţa ei cu tot repertoriu inadecvat de momente goale sau pline. De la o anumită vârstă, când te gândeşti la adolescenţă, parcă te-ai gândi la o simplă zi în care ai fost la circ.

Ai impresia că ai trăit într-o altă epocă, cu un şir de momente, ce acum nici măcar nu ne-am mai da aceleaşi preocupări, emoţii sau frustrări. Dar atunci, totul în jur avea alt sens, ochii vedeau detorsionat. Oglinda arăta o altă persoană şi nicidecum nu erai tu. Grasă, urâtă, nefericită, neiubita şi tot aşa.

În spatele unei femei puternice sunt foştii. Foştii iubiţi, foştii prieteni, fostul job sau mai multe joburi. Mereu există ceva ce cândva a fost, iar acum nu mai este. Bărbaţi pentru care cândva ai fi dat totul, prieteni cu care ai plâns şi ai râs în clipele delicate din viața ta. Au fost. Însă când au încetat să mai fie, ai înţeles că trebuie a fii puternică, să o iei de la capăt şi să îţi construieşti alt drum.

Șase tipuri de bărbați pe care să-i eviți

În spatele unei femei puternice sunt ierni fără de sfârşit. Se zice că vârstă ne-o număram în primăveri, dar maturitatea se măsoară în ierni. Ierni grele, ierni friguroase, ierni parcă fără sfârșit.

În spatele unei femei puternice este una la fel, dar mai mică, rea şi care înţeapă acolo unde doare cel mai tare. Dacă o eviţi, ai şansa să nu o cunoşti niciodată.

În spatele unei femei puternice nu există semne pentru a găsi strada spre casă. Problema ei nu este cum să se întoarcă, ci dacă merită să se întoarcă.

În spatele unei femei puternice exista un viitor de care nu-i este teamă, iar că mâine e o altă zi, nu o sperie.

În spatele unei femei puternice este de cele mai multe ori o mamă. Plânsă, nedormită, obosită, nu contează, dar mereu zâmbitoare şi caldă cu copiii ei.

În spatele unei femei puternice există neînţelegeri, trădări, lovituri date, primite sau evitate. Există „nu mai fac asta niciodată” şi „niciodată nu spune niciodată”, există dorinţa de a da un sens nesimţirii şi dorinţa de a înţelege chiar şi atunci când nu mai e nimic de înţeles.

Alături de o femeie puternică, uneori, este un bărbat. Ea îl priveşte: „Îmi pare bine să te cunosc”, el  zâmbeşte: „vreau să te cunosc în fiecare zi un pic mai mult”.

În spatele unei femei puternice este o simplă femeie care vrea să devină puternică. Cu tot amalgamul de durere, suferinţă şi de frumuseţe ce îl poartă pe umerii ei.

În spatele unei femei puternice este mereu umbra trecutului ei, care o împinge să lupte, să meargă mai departe, să fie PUTERNICĂ.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Ce înseamnă să fii intolerant la histamină

Histamina, deși un concept relativ nou în dialogul nostru cotidian despre sănătate și bunăstare, își… Read More

2 săptămâni ago

Rochii de primăvară pentru un stil elegant și fresh

Primăvara este anotimpul reinventării și al proaspătului început. Odată cu sosirea ei, vine și ocazia… Read More

2 săptămâni ago

Descoperind frumusețea Lacului Como

Lacul Como este renumit pentru peisajele sale deosebite, orașele pitorești și atmosfera sa romantică. În această… Read More

2 săptămâni ago

Cum să asortezi o Rochie Bej pentru un Look Impecabil

Bejul este o nuanță subtilă, dar extrem de versatilă, care poate transforma orice ținută din… Read More

2 săptămâni ago

Primăvara în Milano: Străzile Înflorite

Milano, un oraș renumit pentru moda, artă și design, se transformă într-un tablou viu în… Read More

3 săptămâni ago

Detoxifierea Organismului: Simptome și Metode Naturiste

În zilele noastre, tot mai mulți dintre noi suntem preocupați de sănătatea și binele nostru,… Read More

o lună ago