Ce îmi doresc de ziua mea la 33 de ani

Azi este ziua mea.. Acum doi ani scriam aici pe blog De ziua mea: câteva gânduri ,un articol care la moment este cel mai citit și căutat pe google. Dar…Ce îmi doresc de ziua mea, la 33 de ani?

În ultimul an am făcut o pauză pe blog, am publicat mai rar, dar nu am renunțat să reflectez. La urmă urmei, cu toții avem nevoie de un moment de pauză pentru anumite activități, precum avem nevoie și de acele momente de meditare în plus.

Cum mă simt la  33 de ani…?

Cum am sărbătorit împlinirea celor 30 de ani

DA! Anul acesta sunt 33  la număr! Se zice că aceștia sunt anii lui Iisus! Sper să fie binecuvântați și pentru mine!

Aș vrea să zic că astăzi este o zi specială, dar nu cred că  ar fi prea potrivit, pentru că în ultimii ani, zilele de naștere, pentru mine au avut un gust diferit.

Nu mai aștept cu nerăbdare să deschid cadouri sau să organizez petreceri cu prietenii, nu caut cu disperare o rochie nouă pe care să o îmbrac pentru ziua mea sau să fiu centrul universului.

De ziua mea îmi doresc doar să petrec timp cu familia mea, să petrec mai mult timp cu mine și pasiunile mele, pentru că  după 30 de ani, începi să simți altfel cum trece  timpul și înțelegi că nu trebuie irosit.

Un mic bilanț al celor 33 de ani:

Ca fiecare om trecut prin viață, la vârsta de 33 de ani, putem să realizăm mai bine cât de mult ne-am schimbat și cum am crescut!

M-am schimbat, am crescut și eu în acest timp.

Viața mea s-a schimbat, perspectivele și obiectivele s-au schimbat, ceea ce părea o mare problemă la vârsta de 20 de ani, acum mă face să zâmbesc … și ceea ce astăzi pare de neegalat peste puțin timp, mi se va părea mai mic.

Dar spiritul fetei a rămas.

Cândva , când eram mai mică,  îi vedeam pe cei care aveau peste 30 de ani -adulți,  chiar deja  „bătrâni” … acum când am 33 de ani aș spune că simt orice, în afară de asta!

Sunt mândră de viața mea, de drumul pe care l-am parcurs până acum, de tot ceea ce am făcut și am spus.

Cândva credeam că există un bine și un rău în viață, acum nu mai cred așa.  Acum știu doar, că ce este potrivit pentru mine s-ar putea să nu fie potrivit pentru altcineva și, dimpotrivă, fiecare este liber să-și trăiască viața așa cum evident dorește în respectul pentru ceilalți.

Ce îmi doresc de ziua mea, la 33 de ani

În cele din urmă, pot spune că viața a fost generoasă cu mine: am primit cele mai importante cadouri din lume: Jessica și EL.

EL -iubitul meu- despre care nu prea vorbesc și continui să îl țin rezervat- este un bărbat foarte special,  foarte răbdător și grijuliu,  care mă iubește și mă completează, care a colorat totul în viață noastră de când l-am cunoscut. Ce își poate dori mai mult o mămică singură, decât cineva care să ne prețuiască și să ne coloreze visele.

Că să ajung la aceste concluzii la ai mei 33 de ani, nu am uitat prin câte încercări am trecut. Și șțiți care este secretul? Vreau să spun asta tuturor!

Simplu! Am ales să fiu fericită… Fericirea este o alegere și dacă știi că există, și știi că ea ți se potrivește, atunci nu trebuie decât să o cauți, să o găsești, și să o trăiești.

Indiferent de câte obstacole ți-ar scoate viață în cale, indiferent că uneori te afli pe drumuri greșite sau indiferent la câte răscruci te vei opri, nu uită că fericirea este o alegere și  depinde de ține ce alegi!

Cele mai frumoase urări de la mulți ani sunt acele care mi le fac singură, atunci când îmi stabilesc obiective și mă ambiționez să le îndeplinesc!  Dar vă mulțumesc din suflet pentru că în această zi v-ați gândit măcar pentru câteva secunde.
La mulți ani mie! La mulți ani tuturor! 
Urmareste-ma pe Instagram si Facebook