Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021

Gențile împletite din nou la modă sau mai bine zis gențile împletite sunt un trend ce se reînoiește în fiecare an.

Gențile din paie, gențile din rafie revin în fiecare vară în atenția noastră. Și nu întâmplător. Aceste modele de genți  sunt super chic, se potrivesc foarte bine cu orice ținută vestimentară estivă și pot fi purtate atât la mare, la plajă, cât și în oraș, la muncă.

Genți la modă 2021

Sosirea primăverii, că în fiecare an, aduce  ideea schimbării, un sentiment general de renaștere care implică câte puțin din toate, de la natură la bunăstarea personală până la garderobă. Aerul este blând, zilele se prelungesc, iar cumpărăturile devin mai plăcute. Odată cu începutul verii, pe scurt, suntem cu toții mai lipsiți de griji, optimiști, fericiți.

Și dacă în articolul trecut am vorbit despre hainele colorate și cum ne influențează culorile starea de spirit, azi vreau să va vorbesc despre gențile la modă din vara această.

Lumea accesoriilor, în special a genților, ne surprinde în fiecare an cu noi idei și materiale. Iar gențile croșetate au fost mereu un trend chic, care uneori este lăsat în umbră, ca mai apoi să fie scose la lumina în mod exploziv. Așa cum s-a întâmplat anul acesta cu gențile împletite.

Gentile în rafie: Iată ce propun marii designeri! 

Lâna, rafia, dar și poliesterul  sunt materiale excelente pentru genți lucrate manual. Mai mici sau mai mari, în culori naturale sau puternice, gențile împletite invadează podiumurile de modă și rafturile magazinelor la Milano.

Podiumurile internaționale dedicate colecțiilor de primăvară-vară 2021 au fost un punct de plecare excelent pentru toată lumea,  o sursă inspirațională pentru moda genților din această vară.

Gențile împletite din  rafie te vor face să te îndrăgostești. Rafia este  materialul ideal pentru confecționarea genților de vară cu o eleganță polifacetică. Și apoi, rafia este atât de populară în ultimii ani încât cele mai mari branduri de modă, Prada, Saint Laurent, Dolce&Gabbana, o oferă invariabil pe podiumurile lor.

Și geanta împletită din paie este o alegere potrivită a unei zile calde, de vara. Pe internet se pot găși multe modele de dimensiuni mai mici sau mai mari. Eu am selectionat doar câteva modele de genți împletite în rafie din colecțiile de anul acesta.

Iar mai jos vă las câteva imagini cu o nouă gentuță din colecția mea.

Simplă, comodă și elegantă, această gentuță este realizată în rafie de culoare argintie, cu mâneci în bambu..și este gentuță perfectă atât pentru plajă, cât și pentru o ținută elegantă de oraș.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*