Cămașa cu fundă: tendința anului 2019

Cât de mult vă plac camașele elegante și pline de farmec? Dar ce ziceți de cămașele cu fundă? Nu-i așa că sunt minunate?

Cămașa cu fundă a mai fost protagonista modei și acum câțiva ani, dar iată că în 2019 se întoarce a fi la moda și a străluci în vetrinele magazinelor, dar mai ales pe corpul femeilor ce aleg să o poarte.

Cămașa cu fundă: tendința anului 2019

Cămășile cu fundă la gât, denumite în limba engleză bluză pussy-bow, sunt realizate cu țesături ușoare și moi, adesea transparente, care accentuează eleganța și rafinamentul acestei piese vestimentare; croiul este moale, mângâie forma corpului, într-un mod seducător, dar foarte rafinat.

În general, sunt preferate culorile neutre, cum ar fi negru sau alb, care pot sublinia mai bine transparențele, dar și  modelele florale sunt, de asemenea, foarte populare.

Bluzele cu fundă sunt adesea folosite în birouri, deoarece adaugă o notă de dulceață și feminitate unui articol vestimentar tipic masculin precum cămașa.  Nu este o coincidență faptul că unii designeri au folosit bluzele pussy-blow în  colecțiile lor neutre, îmbrăcând modele cu aspect androgin.

Dar cum să combinați o cămașă cu  fundă la gât?

Cea mai tradițională combinație este cea cu pantaloni palazzo cu forme moi și clasice sau cu o fustă midi trapez, pentru un aspect care seamănă un pic cu secretara anilor 1940.

Pentru o ținută mai sportivă sau mai potrivită pentru fetele cu pasiune pentru stilul retro, cămașa cu fundă poate fi combinată cu blugii rupți sau blugii cu talie înaltă. Contrastul dintre formele moi și feminine ale părții superioare și cele drepte și mai masculine partea inferioară a piesei este foarte plină de farmec și sofisticată.

Cămașa cu fundă de culoare mov

Cămașa pe care  o port în aceste fotografii, este, în primul rând,  extrem de confortabilă. Aceasta pentru mine este o caracteristică indispensabilă. Motivul este simplu, îmi place foarte mult să mă îmbrac elegant, dar în același timp  trebuie să mă simt confortabil. În plus, îmi place foarte mult culoarea mov, iar când am văzut această cămașă în vitrina unui magazin, nu am mai stat pe gânduri.

Îmi place să port acest tip de cămașă cu pantaloni, iar acest model poate fi combinat foarte ușor cu jeans sau pantaloni la dunga, eleganți, iar în ce privește culoarea pantalonilor se poate asorta bine cu aproape orice altă culoare.

Acest timp de cămașă are tot ce trebuie pentru a adăuga glamour unei ținute. În acest caz, nu mai este nevoie de multe accesorii.  Poate doar o pereche de cercei simpli, pentru a crea un punct culminant pe față.

Vezi și: Cămașa cu fundă: romantică și plină de farmec