Estée Lauder: Revitalizing Supreme Eye Gelee

Vă întrebați cum reușesc vedetele să arate impecabil, chiar și în perioadele în care au turnee, concerte și poate dorm foarte puțin? Alimentația corectă, exercițiile fizice sunt importante,  dar și produsele cosmetice de calitate fac minuni uneori. V-am vorbit într-un articol recent despre faimosul brand Estée Lauder și produsele lor, mă întorc din nou la acest brand și vă prezint un nou produs din gamă lor.

 

Iluminatorul: Revitalizing Supreme+Global Anti-Aging Cell Powder Eye Gelee

Estée Lauder a creat Revitalizing Supreme Eye Gel – un produs de îngrijire care are o acțiune anti-rid dovedită. Și nu numai: acesta revitalizează pielea din jurul ochilor și conferă un efect de iluminare. Funcționează și în diminețile în care ai dormit prea puțin. Păstrat la frigider, aplicatorul rece în combinație cu formulă produsului fac să dispară cearcănele că prin farmec.

 Linia Supreme a fost concepută pentru femeile puternice, femeile realizate cu propriile sale forțe și ambiții, care au plăcerea de a împărtăși secretul cu alte persoane pentru a face față vieții cotidiene. Un secret care în fiecare zi le motivează să devină mai ambițioase și să își depășească așteptările zilnice. Este vorba despre femeile determinate, care se realizează nu numai prin muncă, ci mai ales prin propriile sale ambiții și pasiuni interioare.

 

Rivattalizing Supreme Eye Gel este un tratament anti-oboseală cu acțiune multiplă îmbunătățește vizibil fermitatea și reduce aspectul de linii, riduri și umflături perioculare. Reduce apariția cercurilor întunecate.   

Mod de folosire

Se folosește dimineață și seară. Se apasă pe pachet pentru a elibera produsul, apoi se masează zona ochilor cu aplicatorul auriu. Înainte de prima utilizare, vă sugerez să pregătiți aplicatorul apăsând ușor de-a lungul unei părți până când produsul iese.

 Unde îl cumpărați și cât costă

Revitalizing Supreme Eye Gel îl puteți găsi pe siteul oficial al brandului la  prețul de 63,00 euro. Dar îl găsiți și în Magazinele Sephora.

Comments

comments

Total
8
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*