Botine pentru toamna 2018: Culoare și stil

Odată cu apariția noului sezon  toamnă-iarna apare și dorința de a ne cumpăra o perche nouă  de încălțăminte. Doar că de această dată vrem să ne asigurăm că alegerea va fi potrivită atât pentru toamnă, cât și pe parcursul iernii. Uneori chiar și începutul primăverii. Și aici nu mă refer la obsesia pentru încălțăminte, ci strict la nevoia reală pe care o avem cu toți odată cu schimbarea sezoului. Momentul acela în care căutam o perche de încălțăminte în trend, care să se potrivească apropae la orice: să fie comode, să fie ușor de abinat la pantaloni, dar și la fustițe și rochițe. Și atunci ne întrebăm: Ce tip de încălțăminte este cu adevărat o necesitate din toată multitudinea noilor tendințe pe care ni le propun marii disigneri și case de modă? Cizmele cu tocuri, acestea sunt recomandările stilistilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019.  Balerini, mocasini orice poate fi potrivit, dar cu toate acestea încălțămintea care marchează începutul temperaturilor joase,  fără îndoială, sunt botinele sau ghetele până la glezna. Deci, aveți nevoie de o pereche nouă, dar nu știți ce să alegeți?

Botinele sunt alegerea perfectă odată cu începerea sezonul rece. Ele sunt un accesoriu care se asortează ușor cu fiecare ținută și ocazie.

Anul acesta la modă sunt botinele cu tocul gros, comode pentru o zi de muncă în oficiu, precum și pentru o plimbare în parc sau o petrecere în club. Dacă dorești să ieși din anonimat și îți  place să atragi privirile pe stradă poți opta pentru  culori tari, culori vii, care  vor face să atragi toate privirile…

Stella Sofia, încălțămintea care te scoate din anonimat

Pentru această toamnă/iarnă eu am ales o pereche de botine Stella Sofia, o marcă de încălțăminte italiană care acordă o deosebită atenție detaliilor și calității.

Stella Sofia creează încălțăminte pentru femeile dinamice care nu doresc să renunțe la calitate și stil. Toate  modelele de încălțăminte al acestui brand (botine, cizme, balerini sau mocasini) sunt realizate de ateliere de artizenat  din Italia,  astfel consolidand Made in Italy.

Punctele forte ale companiei sunt experiența acumulată de generații în industria modei de încălțăminte, dorința constantă de inovare, cercetarea calității și atenția acordată detaliilor. Stella Sofia experimentează cele mai creative amestecuri de piele și finisaje, oferind un accent inconfundabil cu arcuri,panglici și selecția constantă a formelor și culorilor exclusive.

Mi-au plăcut la nebunie acestă pereche de botine pănă la gleznă. Bordeaux este culoarea mea preferată, pentru care optez foarte des în sezonul friguros. Aceste botine sunt rafinate, elegante și pot fi combinate cu diverse stiluri vestimentare. Ce să zic….. sunt perfecte pentru a fi purtate zi de zi, dar și la ocazii speciale.

 

Ce ziceți vă plac?

Între timp, lăsați-vă seduși de alte  modelele  realizate de Stella Sofia, le puteți cumpăra cu siguranță pe site-ul lor www.stellasofia.it !

Total
1
Shares