Răsfăț de lux pentru ten. Estée Lauder: Nutritious Micro-Algae.

Estée Lauder, Nutritious Micro-Algae, un nou ritual de detoxifiere care purifică, hidratează, netezește și luminează tenul.

Cine nu a auzit de  Estée Lauder, gigantescul brand de lux american, care a revoluționat lumea cosmeticilor, descoperind efectele glucozaminei (îndeparteaza celulelor moarte ale pielii).

Parfumurile, rimelul, fardurile și alte produse Estée Lauder con țin un număr de ingrediente unice și de lux (cristale, rubine, safire și alte pietre prețioase, aur coloidal etc.)

Produsele Estée Lauder sunt folosite de numeroase celebrități – Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sau Karen Graham. De un imens succes s-a bucurat în special serul regenerator Advanced Repair, care, în 2007, a câstigat premiul Allure Best of Beauty  si este produsul cel mai bine vândut al companiei.

În 2018 Estee Lauder vine cu o nouă linie de produse dedicate îngrijirii  tenului, eu am testat câteva din  produsele acestui brand despre care vă voi vorbi în articolul de față.

 Nutritious Micro Algae

 

Noua linie de produse pentru îngrijirea tenului Nutrition Micro-Algae este noul ritual detox pentru o pielea proaspătă și luminoasă. Aceste produse sunt recomandate pentru tenul normal sau gras și ajută la combaterea imperfecțiunilor pielii din cauza stresului zilnic sau a impurităților cauzate de praful urban. Este vorba despre un tratament detox seral, ce cuprinde doua produse:

  • Detergentul în gel Pore Purifying Cleansing Jelly

  • Loțiunea tonică Pore Minimazing Shake Tonic

Produsele din noua linie  Nutritious Micro Algele sunt inspirate din natura, ingredientul principal la baza acestor produse este un amestec de micro alge de detoxifiere,  îmbogățit cu minerale, vitamine și extracte de zahăr.

PURE PURIFYING CLEANSING JELLY: gel de curățare pentru a elimina machiajul și impuritățile, pielea este purificată, devine mai fină și mai elastică. Ajută la curățarea profundă a pielii reducând luciditatea excesivă. Porii sunt înfundați pentru o apariție mai sănătoasă și radiantă instantaneu!

MOD DE UTILIZARE: Aplicați pe față o cantitate mică de gel de curățare, masați ușor pe piele umedă, clătiți cu apă. Pentru o utilizare optimă, utilizați produsul pentru curățarea feței atât dimineața, cât și seara. Evitați zona ochilor.

LOȚIUNEA TONICĂ:   Pore Minimazing Shake Tonic: Loțiunea tonică este compusă dintr-un amestec nutritiv bogat de micro-alge. Acest tonic revigorant purifică și reechilibrează pielea, reducând strălucirea excesivă, oferind un aspect radiant, pielea netedă, luminată fără pori.

MODALITĂȚI DE UTILIZARE: Este necesar să se amestece produsul astfel încât formularea să fie activată. Aplicați tonicul după ce curățați fața cu gel, aplicarea se face cu ajutorul discurilor demachiante de bumbac. Pentru o utilizare optimă, utilizați tonicul atât dimineața, cât și seara. Evitați zona ochilor.

Unde le puteți cumpară și la ce preț?

Deocamdată produsele din noua gamă  Nutritious Micro se găsesc doar pe site-ul oficial Estée Lauder (vezi link AICI) sau în Italia pot fi găsite în magazinul de cosmetice Marionnaud ( pentru cei care locuiesc aici) Am căutat pe site-urile din Romania și nu l-am găsit, probabil încă nu au fost lansate pe piața de la noi, însa nici o problemă  dacă doriți puteți să le comandați online din aceste două surse, expedierea este foarte rapidă și de încredere.  Prețul lor este de 25 euro detergentul și 49 euro Loțiunea tonică. Expedierea este gratuită dacă comanda depășește 50 de euro.

În următorul articol vă voi prezenta un alt produs al acestui brand. Dar până atunci, aștept părerile voastre. Cunoaste-ți produse Estee Lauder sau ce alte produse de acest gen folosiți și cum vă simțiți cu el? Daca aveți întrebări nu ezitați să îmi scieți și vă răspund cu mare plăcere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*