Acea perioadă din viață în care e un lux cum trăiesc

Nici nu îmi mai dau seama când unele lucruri, oameni, pasiuni, au intrat sau au ieșit din viață mea.

Îmi dau seamă doar ,de faptul, că acum, am intrat într-o perioadă din viață când totul e contra cronometru… Fiecare secundă, fiecare clipă e importantă și calculată….. Orele de muncă sau dublat,  zilele au devenit mai lungi, iar zilele de odihnă sunt mult mai prețioase….De acea încerc să le trăiesc din plin descoperind lumea și locuri noi!

În viață parcurgem mai multe etape și fiecare din noi ajunge la acea etapă în care realizează cum timpul fuge mult prea repede, că anii trec și nici nu ne dăm seamă când trec și că viață e prea scurtă….Acesta este momentul să învățăm să trăim cu valoare….

Eu, în această perioadă, mă aflu în această etapă a vieții în care nu mai vreau să îmi scape nimic. Mai ales….nu vreau să pierd nici o secundă. Fiecare clipă este trăită cu o altă intensitate, fiecare moment e prețios!

Mă aflu în acea perioadă din viață în care nu mai vreau să accept chiar orice și…..pe oricine!

Lumini și umbre

Mă aflu în acea perioadă din viață în care îmi acord luxul de a alege cum să trăiesc…. sănătos și frumos….

Am nevoie de persoane care să mă facă să mă simț bine, nu, neapărat, să fie la fel ca mine, dar să îmi accepte personalitatea…Am nevoie de persoane care știu când să vorbească și când să tacă și să asculte….am nevoie de persoane care mereu vor exista acolo…fără prejudicii….sau altele….

Nu mai suport aroganța și falsitatea unor persoane….Nu mai suport cuvintele frumoase și laude dacă nu sunt urmate și de fapte….

Nu mai suport orice și pe oricine !

Nu mai suport multe lucruri… de unele m-am eliberat, cu altele încă lupt să le elimin din viață mea. Nu mai vreau să schimb pe nimeni, nu mai vreau să mut munții din loc pentru nimeni….Vreau să fiu acceptată așa cum sunt…și accept doar ce îmi face cu adevărat plăcere…

Mulți  oameni au intrat în viață mea și mulți au ieșit. Unii au izbit ușa și au făcut mult zgomot, alții sau strecurat în vârful degetelor, unora le-am închis eu  ușa…și doar câțiva din aceștia  mai sunt și astăzi!  Sunt acei care contează cu adevărat!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Total
4
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*