Nu sunt perfectă, dar pot fi specială…

Nu contează ce vârstă ai, câte kilograme sau ce înălțime, important este să te simți bine în pielea ta și să fii tu însăți, nu cum vor alții să fii pentru ei.

Înainte să dau drumul acestui blog, am povestit unei persoane despre acest proiect și imediat a încercat să mă doboare cu diverse argumente negative (ex: nu pune poze pe internet că nu este bine, să faci modă nu ai înălțimea, nu ai corpul potrivit,  ai un copil și nu dă bine și ca de obicei marea problemă a unor mentalități: ce o să zică lumea.)

Când cineva vrea să îți pună piedici îți găsește atât de multe defecte și argumente, încât te lasă cu gura căscată. Cu toate acestea va avea mereu grijă să te asigure că îți vrea binele!

Mereu am zis mulțumesc la astfel de “bine”, și mi-am văzut de treabă mai departe. Și, totuși, undeva are dreptate, nu am calitățile fizice unui Top model, am trecut demult de 20 de ani și da sunt mamă, dar toate acestea nu mă pot împedică să fiu eu și să-mi cultiv pasiunile.

Nu sunt perfectă, nici nu voi fi vreodată. Chiar dacă s-ar putea atinge perfecțiunea tot nu aș vrea să fiu, pentru că m-aș plictisi tare repede.

Ce mă contrariază foarte mult este faptul cum unii oameni încearcă să-i manipuleze pe alții doar ca să le distrugă visele, să le taie elanurile. Sunt foarte multe specimene de oameni care mereu vor spune Nu, de frică să nu reușești  ceva mai mult decât ei.

Cum să ai mai multă încredere în tine

Nu spune visele tale nimănui, că cei mai mulți vor vrea doar să le distrugă

Visele tale sunt doar ale tale și doar de tine depinde cât de mult se vor realiza. Așa că treci la treabă. Acești “distrugători de vise” care mereu știu ce e mai bine pentru alții, nu știu, de fapt, ce e  bine pentru ei, mimează fericirea și habar nu au ce e bunătatea,  și faptul că ambele sunt  strâns legate între ele.

Cum spuneam, nu sunt perfectă, dar cred că sunt specială, sunt specială pentru mine, pentru cei care mă iubesc necondiționat. Nu țin neapărat să devin elogiul unui public larg.

Încerc să îmi demonstrez mie ceea ce pot să fac fără să mă bag în viața nimănui. Și sincer,  nu mă mai afectează părerea nimănui. Că sunt frumoasă sau urâtă, că sunt grasă sau slabă, ori că am devenit snoabă: sunt eu și așa vreau să mă bucur cu/de mine însămi.

Și da,  sunt mândră. Pentru că am de ce. Pentru că știu de unde am plecat și știu unde am ajuns, pentru că fac ce pot și  cum pot, fără să aștept ca alții să facă ceva pentru mine și  pentru că în ciudă vârstei și a faptului că sunt mamă  continui să îmi mențin kilogramele și să îmi folosesc creierul. Nu pentru răutăți, dar pentru binele sufletului meu!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

 

Comments

comments

Total
9
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*