Doruri de vară. Care este luna voastră preferată?

Iunie este luna mea preferată, o fi pentru că în această lună m-am născut. Da,  în câteva zile este ziua mea de naștere.

De câțiva ani încoace nici nu mai dau mare importanță zilei mele de naștere, nu văd de ce ar trebui să mă bucur că mai trece un an din viața mea?

Însă, mă pot bucura ca în acest an am acumulat noi experiențe și m-am mai maturizat puțin ( asta cred că nu încetăm să o facem până în ultima zi). Oricum ar fi, vrem-nu vrem,  anii trec.

Referitor la gânduri și nopți călduroase de vară….Zilele aceasta mi s-a făcut puțin dor de verile copilăriei, când  la 1 iunie intram în vacanță.

Și aș mai vrea acum o așa vacanță, trei luni de zile în care să nu fac nimic sau să fac doar ce îmi place. Visuri! Acum îmi rămâne doar să visez la o astfel de vacanță, că de fapt, vacanță nu mai există, ci doar zile libere și oricum pline de responsabilități.

Grădinile Boboli din Florența, un adevărat muzeu în aer liber

Tot ce pot să îmi permit vara este să-mi cumpăr câte o înghețată, să mă ascund la umbra unui copact și să îmi acord câteva minute de liniște….în care să las gândurile în deplină libertate….să mă bucur de cerul senin și de verdele viu al naturii. Să culeg flori pe care să le pun în vază pe noptiera mea.

În fond, acesta este farmecul verii:  când sufletul se întalnește cu natura, de unde se încarcă cu energie pozitivă și noi vibrații.

Dar, totuși, luna iunie are ceva special, sublim, si paca un gust dulce-amărui, în adancul sufletului meu. Luna iunie are miros de căpșuni, cireși și vișini.  Din alea pe care le mâncam direct din gradină. Acum le cumpărăm la kilogram. În iunie am multe doruri.

 Voi ce doruri aveți vara? Care este luna voastră preferată și de ce?

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook