Walking to the Streets of Milan

Dacă ajungeți prin Milano nu vă rezumați doar să vedeți Duomo, Castelul Sforzesco sau Corso Buonos Aires, locuri din cele mai cunoscute și frecventate de turiști. Milano este un oraș care se cere vizitat la pași mărunți, dacă doriți să-i descoperiți cu adevărat frumusețile. Vă dați seama câte locuri minunate poate ascunde un oraș atât de mare? Și culmea, foarte multe locuri  frumoase  nu sunt  puse pe hartă turismului, cele mai frumoase locuri sunt încă nedescoperite, încă neatinse de turiști. Multe din aceste locuri rămân necunoscute și de localnici. Străduțe, case, piețe, părcuri, terase, baruri, restaurante, care chiar dacă sunt mici și mai putin cunoscute,  au o frumusețe măgulitoare.

O zi de plimbare prin Milano, trebuie să o faci pe jos, cu harta în mână doar că să ai un punct de orientare, în rest ia-o pe unde te duc ochii și pe unde te trage sufletul, doar așa vei ajunge să descoperi locuri pe care nici nu te-ai fi gândit că există. Așa fac eu de foarte multe ori când sunt în Milano și când nu mă grăbesc spre nici o destinație precisă. Într-o zi din aceastea, ajunsă la Porta Venezia, am luat-o pe o stradă, sincer nici nu îmi mai amintesc cum se numește, dar am descoperit această clădire veche, împodobită de crengile verzi din frunză de vie și tot felul de arbori și flori. Nu am rezistat să nu mă opresc să fac câteva poze.

My outfit in summer day / Ținută de vară

Și pentru că în sfârșit a venit căldură, port o pereche de pantaloni scurți înflorați de la H&M, un tricou simplu alb tot de la H&M și gentuță Aldo Ripani- un outfit simplu, casual și foarte comod pentru o zi călduroasă plimbându-mă prin Milano.

Cum spuneam la început, să vizitezi Milano pe jos este cel mai bun mod de a aprecia farmecul străduțelor,  vitalitatea ce o emană ziua și noaptea. M-am gândit că v-ar interesa să cunoașteți care sunt străzile, locurile cele mai frumoase din Milano pe care puteți să le vizitați când ajungeți pe aici. Ce ziceți? Despre unde se găsesc cele mai frumoase străduțe în Milano vă voi vorbi în postul următor, în categoria Trips.

Pâna atunci urmăriți-mă pe Instagram și Facebook pentru a vedea poze noi.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*