10 seriale despre modă care merită să le vezi

Esti pasionată de modă? Vrei să înveți mai multe despre această lume impreionantă? Iată câteva seriale care ilustrează lumea modei, cu diferite stiluri vestimentare și cu locații glamour, care  ar putea să te inspire și să te ghideze pentru ați descoperi propriul stil.

Girlboss

Cel mai nou serial  despre modă, apare chiar în aprilie 2017, semnat de Netflix. Girlboss este o „comedie” bazată pe autobiografia milionarului Sophia Amoruso, care și-a făcut averea cu un deceniu în urmă cu marca ei de modă vintage, Nasty Gal. De atunci au depus faliment. Dupa ce Sophia Amorous a scris o carte despre viața ei, #girlboss,  acum apare și  serialul cu acceași temă și poată același nume. Primul sezon al serialului cuprinde 13 episoade foare captivante, care o au în rolul principal pe actrița Britt Robertson, interpretând-o pe Sophia Amoroso ce își povestește despre cum a avansat în carieră (de la o fată a străzii ce  mânca din gunoaie până la a-și cumpăra pantofi de 700$ minimum ). Este un film foarte motivațional, cu scene inspiraționale, despre cum să lupți și să nu renunți la propriile vise, despre muncă și ambiție, despre iubire și curaj, etc. Mirită să îl vedeți.

Cele mai bune filme despre modă

Velvet (2014)

Velvet este un serial de epocă spaniol care spune povestea de dragoste a lui Alberto, moștenitorul Galeriei Velvet, una dintre cele mai prestigioase magazine de moda din Spania de la sfarsitul anului 1950, și Ana, care a crescut în acea galerie și a lucrat croitoreasă, până să devină o stilistă de renume.  Acțiunea filmului începe cu atmosfera Madridului din anii 1958, când Ana și Alberto, se revăd după mai mulți ani în care el a fost plecat în străinătate să studieze. Pe lângă această poveste frumoasă de dragoste, filmul te va cuceri prin stilul ținutelor anilor 60-70. Este un film cu mult gust, plin de farmec și eleganță. Doar ca lipseste ultima parte, a IV-a, despre care s-a anunțat că va apărea la sfârșitul lunii iunie 2017. Eu abia o astept, ca să continui firul poveștii!

 

New Girl

Dacă îți place stilul retro atunci serialul New Girl este unul pentru voi. New Girl  este un serial care a dat lovitura imediat, încă de la lansarea primului sezon în 2011, la doar câteva luni primea, deja, două nominalizări la Globurile de Aur. Cu un fir epic destul de simplu, acest serial relatează povestea  lui Jess (Zooey Deschanel),  care se desparte de iubitul ei după o relație de lungă durată și tot căutând un loc în care să se mute, găsește un apartament pe care trebuie să îl împartă cu alți trei băieți, iar de aici pornesc o serie de aventuri comice.

 

 

Girls (2012)

„Girls” este un fel de „Sex and the City” care înlocuiește eleganța cu realismul și umorul incomod. Serialul de comedie urmărește stilul de viață a patru ptietene ce abia s-au mutat în New York.

The Carrie Diaries (2012)

The Carrie Diaries este practic povestea adolescentei Carrie Bradshaw din Sex and the City. Actiunea din aces serial se petrece în anii ’80, când Carrie avea doar 16 ani și era în primul an de liceu. Încă de pe atunci Carrie visa sa ajunga redactor la o revistă de modă, iar când se ivește această oportunitate nu stă mult pe gânduri și se mută în  Manhattan. Apoi firul epic al poveștii de viață de la 30 de ani este relatat în Sex and the City.

Revenge (2011)

Revenge este un serial din care am apucat să văd doar câteva episoade, apoi am renunțat pentru că nu mai aveam timp. Dar mi-a plăcut, este un film cu mult stil, cu personaje îmbrăcate foarte bine, ambiente de lux,  o lume în care banii au multă putere, dar mai puțin sinceritatea și onestitatea. Revenge este un film inspirat din capodopera lui Dumas,  Contele de Monte Cristo. Sper să reușesc să-l văd cap coadă într-o zi, are 89 de episoade.

Mildred Price (2011)

Gossip Girl (2007)

Acțiunea acestui serial se desfășoare în New York, orașul tuttulor posibilităților, în care oamenii se împart în bogați și săraci. Aici  avem povestea unor tineri adolescente, afate la liceu, cu un stil vestimentar foarte elegant și în pas cu moda ele își trăiesc prima dragoste, dar odată cu primii fluturi în stomac nasc și primele intrigi, confuzii și lacrimi.

8.Ugly Betty(2006)

Este imposibil să nu  fi văzut sau să nu auzit de Betty cea urâtă. Povestea lui Betty cea urâtă are mai multe variante, au fost realizate și filme inspirate pe această poveste. Ugly Betty este un serial american din 2006, realizat de Silvio Horta, care a fost difuzată inițial pe ABC între 2006 și 2010. Este un serial adaptat după bine cunoscuta telenovelă columbiană Yo soy Betty, a lui Fernando Gaitán. Firul epic al acestei povești se învârte în jurul personajului Betty Suarez, care, în ciuda lipsei de stil, obține o slujbă la o revistă de modă prestigioasă, se îndragostețe de seful ei și ca pentru un final fericit Betty se transformă și devine  cea mai stilată și frumoasă doamnă din redacție.

Sex and the city

Cine nu a auzit de Sex and the City? Un serial despre lifestyle, ce povestește viața amoroasă a patru prietene trecute de 30 de ani, ce sunt în căutarea dragostei. Este un serial foarte chic, cu protagonite ce se îmbracă foarte la modă, frecventează localuri de noapte de fițe și vorbesc fără perdea. Acest serial este considerat și unul educativ din punct de vedere sexual. Protagonistele discută deschis despre dorintele și fanteziile lor sexuale,  duc o viață liberă și fără remușcări, până își găsesc dragostea și alesul.

Urmariți-mă pe Instagram