Culori la modă în vara 2017. Ce să porți ca să arăți superb

Care sunt culorile la modă pentru  vara 2017? În cadrul Săptămânii modei de la Milano stiliștii ne-au oferit mai multe indiciuri, așa că avem de unde alege. Ce ar trebui să știți? Anul acesta se poartă culorile naturii, culorile vii ce dau un aer proasptăt și relaxant aspectului tău.

De exemplu una din culorile cele mai predominante pe marile podiumuri de modă de la Milano a fost culoarea Galben. Galbenul, este culoarea soarelui, dar poate avea mai multe nuanțe, iar cea mai în tendință anul acesta este galbenul primrose. Mulți disigneri au folosit această nuanță pe rochiile de seară, pantaloni sau bluze.

Albastru- O altă culoare recomadată anul acesta

Albastru Lapis sau albastru Niagara, două nuanțe superbe, care te vor face să strălucești și să ieși din anonimat. Ele îți transmit o stare de relaxare, te fac să te simti în vacanță la mare, unde albastru cerului se contrapune cu albastrul mări.

În cazul în care bleumarin  nu este ceea ce cauți în zilele însorite de vară, atunci poate te convinge Portocaliu. Culoarea portacalie, este una emblematică în aces an. Imaginați-vă rochiile lungi de vară, transparente, vaporoase, într-o nunanță portocalie! te va încărca cu energie positivă și te va face să radiezi în fața prietenilor, fie că alegi o rochie pentru o cină, fie ca porți o pereche de pantaloni sau o cămașă portocalie pentru ținuta de birou.

Richmond: Moda feminină pentru vara 2017

O altă culoare îndrăzneață și bogată, ce creează adrenalină, este Roz. Mai ales, nuanța de Roz Yarrow, este cea mai luxuriantă nuanță pentru  primăvara/vara 2017. Însă, dacă vă plac mai mult culorile monocromatice, atunci puteți alege Roz Pale Dogwood. Vezi aici colectia primavara-vara Blumarine, unde găsești mai multe culori de acest fel.

Verdele este culoarea anului 2017. Așadar, orice este verde și intră în contrast cu natura este binevenit. Pentru mai multe detalii și inspirații cum să te îmbraci și ce culori sa porți în vara 2017, puteți vedea în colecțiile prezentate în Săptămăna Modei  la Milano.

Galbenul primrose

 Roz Yarrow

 Albastru Lapis

Roz Pale Dogwood

                                                                                   

                                                                                   Greenery (Verdeață)

 

                                                                                                      Green Kale

 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Total
1
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*