Fashion Week Milano 2017: Pregătiri
Sunt zile și zile. Uneori sunt zile cu mult soare, alteori e doar o pată gri. Uneori vedem totul în culori aprinse, alteori doar alb și negru. Dar ce ar fi dacă mereu am pune o pată de culoare acolo, undeva, doar ca să ne facă să zâmbim și să învățam să mergem drept și cu optimism chiar și pe ploaie.
Suntem spre sfârșit de februarie și nu mai am răbdare ca iarna să ia sfârșit. Nu este anotimpul meu de suflet, dar mai ales de când iarna nu mai vine cu acea zăpada de poveste, ci doar cu zile cenușii.

Ultima săptămână din iarnă la Milano este marcată cu un eveniment important: Săptămâna Modei.

Începând cu 22 februarie până pe 28 februarie, Milano-Capitala Modei Europene va fi în extaz de sărbătoare, evenimente peste evenimente, iar cele mai importante fiind prezentările de modă cu noile colecții toamana/iarnă 2017-2018. A mai rămas puțin și vom afla cum ne îmbrăcăm în toamnă/iarnă următoare.

Cum poți participa la Fashion Week 2017

Este o întrebare de pe buzele multor persoane. Mulți sunt convinși că Fashion Week/ Săptămâna Modei la Milano, sau din altă parte, înseamnă doar prezentări de modă unde au acces doar Vipurile. În realitate nu e chiar așa, săptămâna modei sunt acele 7 zile mult mai complexe.

În aceste ziele sunt oraganizate tot felul de evenimente accesibile oricui. Este adevărat că pentru unele  este nevoie  accreditare, altele sunt doar pe bază de invitație, in timp ce unele cer doar să plătești intrarea.

Așadar, daca te afli in Milano saptamana urmatoare, nu ai accreditare de jurnalist sau o invitație, poți intra oricum la anumite evenimente, doar plătind biletele de intrare. Prețurile pot varia de la 10 la 50 de euro.

Street style Milano Fashion Week #MFW2017/2018

Acum vreau sa vă prezint noul meu look cu blănita mea zebrată. Mi-a plăcut la nebunie când am văzut-o și nu am rezistat să nu mi-o cumpăr.

Este o blană artificială, dar efectul alb-negru face totul. Și precum am specificat și anterior, eu ador hainele alb-negru. Este un acord perfect, armonios, rafinat și elegant, cum îl descria  și Coco Chanel.

Albul și negru, sunt nonculorile care mereu vor fi admitate și plăcute ochiului, indiferent de anotimp sau modă.

Aceste culori nu au cum sa fie stinse niciodată. Iar dacă vrei să atragi și mai mult privirile, adaugă o pată de culoare, încălțăminte colorată, poșete colorate, ce sunt acum foarte la modă. Iată ce combinație am făcut eu într-o zi la plimbare prin Milano.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook