MY OUTFIT: FUSTA DIN PIELE CLOS ȘI VESTA CU BLANIȚĂ

Îmi plac la nebunie ținutele din blană, indiferent de culoare sau croială, hainele din blană mereu vor fi un must-have necesar în garderoba unei femei stilate, ele vor accentua feminitatea și farmecul. Totodată, o haină de blană va fi mereu o investiție bună. Dar despre blănuri vom vorbi mai multe într-un post separat.

Acum vreau să vă vorbesc despre acest outfit, un outfit casual perfect pentru o zi cu soare la munte sau pentru o plimbare printr-un orășel antic pavat cu pietricele cum este Biella unde  am fost recent într-o mini-vacanță. Acolo au fost realizate aceste poze.

Deja știți că ador stilul vintage, iar această este o ținută în acest stil.

Fusta din piele cât și haină cu/din blană , vor creea mereu o ținuă ce te va dece cu gândul la stilul anilor de la mijlocul secolului trecut. Acestea sunt piese vestimentare foarte glamour ce nu ar trebui să lipsească din garderobă niciunei fashioniste.

De această dată  port o cămașă în dungi foarte chic, ( o veți mai vedea și în alte imagini) o vestă cu blăniță la care țin foarte mult, o fustă din piele clos- un must have al acestui sezon, tot odată fustele de acest gen  mie îmi amintesc de garderoba mamei din tinerețe, iar în ce privește încălțămintea, am ales o pereche de bocanci comozi, de culoare bordeaux-închis.

Vesta cu blană. Cum o asortezi

O amestecătură de piese vestimentare cu particularități diferite care crează un outfit casual romantic perfect pentru sezonul rece sau pentru sezonul primăvăratic, perfect pentru plimbări senine și fară să simt frigul iernii.

Acesta este doar o parte a acestui outfit  de iarnă.

Fustă din piele și hainele din blană, sunt două elemente ce vi le recomand cu mare drag, pentru că pot fi purtate și combinate în foarte multe feluri  și totodată va ține de cald și te va face să te simți specială, va da mai mult farmec look-ului tău.

În postul următor veți putea vedea cum să completați ținută această cu o pălărie, ochelari de soare, un palton și o geantă.

Până atunci vă doresc numai bine și nu uita-ți că stilul trebuie să vă pună în evidența personalitatea, dar să va sublinieze și feminitatea. Sunteți ceea ce gândiți, mâncați și îmbrăcați. Cu o ținută potrivită vei lasă mereu o amprenta oriunde te vei afla.

Millavintage vine cu o propunere! Creează-ţi propriul outfit  cu o haină cu blaniță  şi trimite-ne o poză într-un comentariu sau pe adresa noastră de mail info@millavintage-ydqaki874e.live-website.com!

Abia aşteptăm să îţi cunoaştem stilul și spiritul creativ! Cele mai reușite vor fi publicate  pe site într-o nouă rubrică numită Your OUTFIT!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*