MUST HAVE IARNA: FUSTA DIN PIELE

Cum să ne îmbrăcăm iarnă să ne fie cald, comod, dar totodată și să fim sexy? Este întrebarea din mintea tuturor femeilor în sezonul rece.

Senzualitatea este mai ușor de-o etalat când afară este cald și avem o gamă mai largă de ținute ce ne plac sau ni se potrivesc de minune, însă ce facem să fim cool și iarnă fără să simțim frigul? Iată două sugestii de haine ce nu ar trebui să va lipsească din garderobă în timpul iernii: fustele lungi sau fustele peste genunchi, dar mai ales fustele din piele care sunt foarte cool și numai potrivite de purtat iarnă, în același timp tot ce însemnă blănă, vestele cu blăniță sau jachetele din blană, căciuli, fularele din blană, încălțăminte. Blana nu doar îți va ține de cald, dar va da și un efect de glamour look-ului tău.

Revenind la fuste și mai ales la fustele din piele, acestea au făcut nebunie în iarnă trecută, adică sezonul 2015-2016 și au prins atât de bine, încât rămâne un must have și pentru iarnă 2016-2017. Pentru că fustele din piele sunt pline de farmec, mai ales că în ultimii ani au apărut tot mai multe modele și este de unde alege. În același timp cu o fustă din piele poți să creezi un outfit scenic de invidiat. O fustă din piele este foarte expresivă și perfectă pentru orice stil vestimentar. Ea poate fi sexy, eleganță, dar și foarte cool, pe de altă parte poate fi vulgară sau agresivă. De aceea există totuși câteva reguli cum să porți fustă din piele, totul depinde de lungimea ei și ce fel de look vrei să creezi: un look de zi sau un look de seară, un look elegant-office sau un look casual, etc

Pentru o ținută de zi casual alegeți un tricou sau o cămașă, combinat cu un sacou sau un cardigan. În ce privește încălțămintea puteți alege tocuri, cizme lungi sau pantofi, sau încălțămintea sport. Pentru o ținută de seară, disco, puteți combina fusta scurtă cu un top, o bluză transparentă.

Iată câteva idei de outfituri cum să porți fusta de piele că să fii în trend și să ai look-ul dorit!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook