Georgiana Caldararu este Miss România de la Milano

Pe 3-4 decembrie va avea loc la Roma semifinala și finala  concursului international de frumusețe Miss România în Italia. Sâmbăta trecută, 19 noiembrie în Discoteca românească Lipstick din Paderno Dugano, provincia Milano s-a desfâșurat o preselecția pentru Regiunea Lombardia. Evenimentul a fost intitulat ” Miss România Padana 2016″ și a avut un mare succes.

Georgiana Căldăraru este câștigătoarea coroniței de Miss România Padana 2016,  alături de alte patru concurente ce au primit câte un titlul de Miss, iar împreună se vor prezenta la sfârșitul săptămânii viitoare la Roma, unde vor concura pentru marele titlu: Miss Romania în Italia 2016.

Georgiana Căldăraru este o craioveancă de 20 de ani, stabilită la Milano împreună cu familia de aproape zece ani. Tânăra craioveancă a încântat juriul cu frumusețea ei tipic românească: bruneta,  cu ochii verzi, 1.70 m (dimensiuni 86-60-90) și un zâmbet fascinant.

În prezent Georgiana muncește într-un restaurant din Milano, însă visul ei este să facă o cariera în modelling, fiind o pasiune pe care pe care o nutrește de pe când era copilă, alături de altă mare pasiune pe care a dobândit-o de la sora ei, și anume dansul.

Miss Romania Padana 2016 este primul concurs de modă la care a participat Georgiana, pentru care s-a pregătit foarte bine, mai ales pentru proba de talent unde s-a prezentat în fața  juriului și spectatorilor cu un dans oriental.  “Acesta a fost primu concurs la care am participat, nu ma așteptam să câștig, dar dacă juriul m-a ales însemnă ca le-am plăcut. A fost o experiență nouă pentru mine și m-am distra plăcut alături de celelalte concurente, în special mi-a plăcut ultima parte a spectacolului, înainte de premiere, unde am ieșit toate fetele pe scenă și am dansat”, a declarat Georgiana pentru millavintage.com

Georgiana acum se pregătește și așteaptă cu mari emoții semifinala și finala de la Roma. Ea știe că acolo concurența va fi mult mai mare, fiind cele mai frumoase românce adunate din toate regiunile Italiei, cu toate acestea Georgiana este foarte optimistă și încrezătoare: ” Am emoții pentru semifinală, voi încerca sa fiu cât mai originală și sper să cuceresc juriul prin ceva ce alte fete nu vor avea. Mulțumesc juriului de la Milano pentru susținerea și votul acordat și sper să nu dezamăgesc pe nimeni nici când voi fi la Roma.” a mai spus Georgiana.

Din puntul ei de vedere, câștigătoarea  Miss România în Italia 2016 trebuie sa fie o tânără cu foarte multe calități nu doar frumusețea, dar trebuie să aibă și stil, să fie elegantă, rafinată, simpatică, inteligentă, talentată și foarte originală.

Alături de Georgiana la Roma vor pleca alte patru fete care au fost premiate de către juriu cu următoarele titluri: Miss Moda by Iris Collection 2016- Andrada Marina, Miss Eleganța 2016- Raluca Spiridonescu, Miss Talent 2016- Daniela Burduja, Miss Spectacol 2016 și Miss Zâmbet- Cosmina Cloșca.

Miss Romania în Italia este un concurs organizat de  Asociația Românilor din Italia, iar preselecția din Nordul Italiei a fost organizată în colaborare cu  designerul român Irina Tîrdea, Iris Collection ținute pe care le-au purtat fetele și Discoteca Lipstick din Milano.

În deschiderea evenimentului, concurentele de la Milano au făcut o parada în costume tradiționale românești semnate de Mariano Ghene, astfel introducând juriul și spectatorii în atmosfera tradițional românească. În cele din urmă, concurentele au fost supuse la trei probe din concurs: proba costumului de baie, proba ținutei de seara elegante și proba de talent. Prin aceste probe, concurentele trebuia să cucerească juriul prin originalitatea, stilul și aptitudinile lor. Unele fete au ales sa danseze, altele au recitat poezii patriotice sau au cantat din folclorul românesc.

Invitatul de  onoare al evenimentului a fost Consulul roman de la Milano, George Miloșan: “”Având în vedere că ne aflăm în preajma zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, sunt aici ca să aduc salutul consulatului pentru românii de aici şi să salut aceasta frumoasă iniţiativă şi pe organizatori”, a declarat George Miloșan în deschiderea evenimentului.

Juriul evenimentului a fost alcătuit din: Fabio Brignoli (Director publicitar Vogue Italia), George Milosan (Consol româb la Milano), Massimo D’Acquisto (Rete 4), Mirco Maggi (Director L’Audace), Salvatore Giuliano (Redactor  L’Audace), Ciro Montemiglio (Playboy Italia), Carlo Vittorio Giovannelli (Sef Ufficio Regione Lombardia), Bianca Bonizzoni (model, noua imagine Vogue Italia Facebook), Daniela Cozzolino (Make Up Artist), Liudmila Carta (jurnalista și fashion blogger  la Milano), Ketty Carraffa (jurnalistă), Rodriguez Candela (Agenția de modele Emodel Agency), Dos Santos Rafaela (model & actriță), Norma Pittman (revista Mujer latina și concursul Miss Perù în Italia), Conte Giuseppe Piano Serra (Modă și Spectacol), Robert Raducescu (Asociația Românilor în Italia–Lombardia), Marco Galizia (Spectacol), Marius Grierosu (Medic în Chirurgie Plastică și Estetică).

La preselecţiile de la Milano au participat zece concurente de origine română, rezidente în nordul Italiei ce s-au înregistrat pe site-ul missromaniainitalia.it. Afară de câștigătoarele de mai sus menționam și celelalte concurente, la fel de frumoase:  Elena Trisciuc,  Mihaela Lungu,  Diana Rosu,  Bianca Mocanu şi Alina Mislinskaia.

Concursul Miss Romania în Italia are loc în comunitatea românească din Peninsula de mai bine de zece ani.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*