FWM: Lepa Couture – “Totul despre eroină”

Lepa Couture este un brand de moda care se concentrează pe crearea de rochii de mireasa de inalta calitate, care sa se potriveasca perfect cu personalitatea fiecarei mirese. In aceasta primavara-vara 2017, brand-ul a lansat o noua colectie, cu accent pe stilul “eroină”, care a captat atentia tuturor.

Ce inseamna stilul “eroină”?

Stilul “eroină” se refera la un look puternic, feminin si sofisticat, care evidentiaza frumusetea si personalitatea unei femei. Acest stil se bazează pe croieli precise, care sa sublinieze linia corporala si sa puna in valoare silueta, accesorii statement si detalii neobisnuite, care sa aduca un plus de atractivitate si originalitate.

Rochiile de mireasa din colectia “Totul despre eroină”

Colectia “Totul despre eroină” ofera mireselor o gama variata de rochii de mireasa, care sa se potriveasca cu personalitatea si stilul fiecareia. De la rochii clasice si elegante, la modele mai indraznete si moderne, aceasta colectie are ceva pentru toate gusturile.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar croiala atenta asigura o potrivire perfecta, care sa puna in valoare silueta miresei. Accesoriile statement si detaliile neobisnuite aduc un plus de originalitate si unicitate fiecarei rochii.

Ce spun miresele despre rochiile Lepa Couture

Miresele care au purtat rochii de la Lepa Couture sunt incantate de calitatea si stilul acestora. Multe dintre ele spun ca rochia a fost una dintre cele mai importante investitii pe care le-au facut pentru nunta lor, si ca a meritat fiecare banut cheltuit.

Rochiile sunt confortabile si usor de purtat, iar miresele se simt minunat in ele. Una dintre mirese a spus: “Rochia mea Lepa Couture a fost cea mai frumoasa piesa pe care am purtat-o vreodata. M-am simtit ca o adevarata eroină in ziua nuntii mele.”

 Despre designerul Lepa COUTURE

 

Lepa Danojevic este născută în 1983 şi face parte din nouă generaţie a modei serbe. Este absolventă în modă şi disigner al Academiei de Lux, a expus mai multe colecţii la Fashion week din Belgrad. În prezent locuieşte şi lucrează în Belgrad, unde are şi atelierul.

Ţinutele ei de lux prezentate la fashion week din Milano par desprinse di14495425_10209775991493950_8296626884569622378_nntr-un român de dragoste în care protagonista e o femeie tânăra şi puternică, o femeie care iubeşte călătorile seducătoare, o femeie urmărită mereu de paparazzi şi care trăieşte în lux oriunde.

Designerul Lepa Danojevic iubeşte să se joace cu culorile deschise, culorile strălucitoare, iar lumina este motivul colecţiei de faţă.

Femeia eroină este oricare femeie

Lepa Danojevic este o femeie plină de viaţă, care îşi trăieşte anonimatul în cel  mai simplu mod, iubeşte să petreacă timpul liber cu copiii săi, este o femei care nu prea iubeşte tocurile înalte, o femeie liniştită şi plină de farmec.

Disignul ținutelor ei este unul simplu, dar  sofesticat, elegant, plin de culorile alb şi negru, precum în filmele mute din Hollywood, culori pastelate ce amintesc de Belle Epoque.

Detalii spumante care scot în evidenţă atractivitatea şi feminitatea.

Unele ţinute au fost făcute manul, această însemnând multe ore de muncă în atelier.

Ţinutele sunt perfecte pentru un cocktail sau chiar şi pentru o serată de dans, deoarece materialul din care sunt realizate este foarte subţire şi permite mişcări legere în orice moment.

Miss România în Italia 2016: selecții la Milano pe 19 noiembrie. Vino și tu!

 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*