Pelerina cu blană. Eleganţa care nu se ofileşte

 

DSC_0032

DSC_0013-2

Salutare fetelor. Revin cu un nou outfit, care sper să vă placă foarte mult. Pentru că vremea s-a mai destins, iar frigul s-a mai domolit, m-am gândit să vă arăt pelerina mea preferată, pe care mi-am cumpărat-o în toamnă, dar am purtat-o foarte puțin. Așadar, acum este din nou timpul ei. Mai ales că nu este nici foarte frig, dar nici foarte cald, pelerina este  ținuta perfectă, călduroasă, dar  în același timp lejeră față de giacă sau paltonul  de iarnă.

Totodată, pelerina este  o ținută vestimentară superbă, potrivită pentru orice tip de siluetă, o poți combina cu orice tip de haine din garderoba ta. Indiferent că alegi un stil casual, elegant sau sport, purtând o pelerină va da look-ului tău un  aspect stilat și  un outfits foarte glamour. Capa de tip palton, cum mai este numită, emană eleganță, mult rafinament  și feminitate.

Cel puțin așa arată pelerina mea albastră, cu o croială foarte interesantă, modelul unui fluture, cu blană care îi dă și mai mult efect. Sub pelerina cu blană  port o rochie de lână, iar pentru încălțăminte am ales  cizmele negre din lac. Vă place?

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*