Must-Have: Ținutele din piele, trendul acestui sezon

Ținutele din piele vor fi mereu în trend, pentru că ele oferă un look neconformist, extravagant, care poate scoate în evidență și cea mai banală persoană, oferindu-i personalitate și mult stil.

În perioada următoare ținutele din piele vor fi mai chic ca niciodată. De aceasta dată nu mai este vorba doar de geaca de piele, ci și de alte trenduri din piele care sunt la mare căutare anul acesta.

Ce trenduri din piele nu ar trebui sa vă lipseasca din garderoba în iarna-primavara 2016?

Desigur, în primul rând nu ar trebui să vă lipsească o geacă simplă din piele care poate fi asociată foarte usor, cu o pereche de blugi, dar si cu o pereche de pantaloni clasici, eleganți, la care puteți purta și tocuri.

Un mare trend în perioada aceasta sunt rochiile din piele. Ele mereu au fost un adevarat lux feminin, ceva mai greu de gasit. Dar anul aceasta, le puteti  găsi oriunde, sub diferite modele și culori.

Idei de pălarii și căciuli potrivite pentru iarna 2016

Dacă nu sunteți convinse sau nu va plac rochiile, puteti opta pentru o fustă sau o pereche de pantaloni, la fel, din piele, cu care poți face o multitudine de combinații chic pentru ieșirile în oras, o noapte în discotecă, sau chiar pentru ținuta ta de birou.

Mai jos puteți vedea selecția mea  cu câteva ținute din piele chic.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

rochii-de-piele-tendinte

<EN> Leather outfits will always be trendy because they offer a maverick look, an extravagant one that can underline even the most common person offering a great deal of personality and style. In the next period of time, the leather outfits will be chicer than ever before. This time it is not only about leather jackets but also leather trends.

What leather trends must not be missed in your wardrobe this winter-spring season 2016?

Obviously, you shouldn’t miss having a simple leather jacket that can be very easily matched to classic jeans or to some classic, elegant pans to which you can add a pair of high heels shoes. Leather dresses are also very fashionable this period of time. They have always been a feminine luxury, a bit more difficult to find. But this year you can find them quite easy in many shapes and colours. If you are not convinced yet or you don’t like them, you can also opt to a leather skirt or pans with which you can be able to make a lot of combinations for a night out, a night in a club or even your daily office outfit.

Bellow, you can see my personal selection with some leather chic outfits.

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*