Mai este la modă să asortez geanta cu încălțămintea?

Mai este la modă să asortez geanta cu încălțămintea?O întrebare interesantă pe care am întâlnit-o des în ultima vreme. Iar pentru că am găsit aceste poze prin calculator, m-am gândit sa scriu despre acest subiect. Deci, ar trebui să știți că în 2016, să asortezi geanta cu pantofii sau cizmele nu mai este obligatoriu, dar, știți vorba aceea: “gusturile nu se discută”. Așadar, dacă vă place, totuși, să le combinați nu greșiți oricum.

Mai multi ani la rând, au existat niște reguli precise cum să asortezi încălțămintea cu geanta. O primă regulă era că trebuiau să fie din același material și de aceeași culoare. Mai era o regulă, dacă purtai centură la pantaloni sau la rochie, era indicat și ea să fie în culoare cu geanta și încălțămintea, etc.

Probabil, multe ne-am și obișnuit cu acest stil și continuam, uneori, să ne alegem încălțămintea și gentile în aceeași tonalitate, chiar dacă știm că tendințele sau schimbat. Potrivit specialiștilor, indiferent de vârstă, în 2016 și mai mult se dă frâu liber în a se combina culorile poșetelor cu încălțămintea. Totuși, eu va recomand să fiți atente să nu cădeți în exces de prost gust. Dacă, nu prea vă pricepeți să combinați culorile, atunci rămâne sfântă metoda clasică: Geanta-încălțămintea de  aceeași culoare.

Pozele sunt din iarna 2015. 

Palton tip halat -CVG Moda

Geantă-Carpisa

Ochelari -Ray-ban

Cizme- Cristina,un magazin din Republica Moldova

 

DSC_0018DSC_0022DSC_0013DSC_0028DSC_0719

page

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*